Connect with us

Hirdetés

technokrata

Újabb kedvezményes hitel a Sulinet Expressz programhoz

Laptop

Újabb kedvezményes hitel a Sulinet Expressz programhoz

Hamarosan 430 kereskedő, mintegy 850 boltjában lesz elérhető az új áruhitel.

Kedvezményes áruvásárlási kölcsönt kínál július elsejétől a Postabank mindazoknak, akik a Sulinet Expressz program keretében vásárolnak számítástechnikai eszközöket.

A kezdés napján közel 300 kereskedő 350 boltjában volt igényelhető a kölcsön, ám tárgyalások folynak további 130 kereskedő bekapcsolásáról a programba. Így hamarosan 430 kereskedő, mintegy 850 boltjában lesz elérhető az új áruhitel.

A pénzintézet közleménye szerint a Sulinet Expressz Kölcsön 12, 24 vagy 36 hónapos futamidőre, 35 ezer és 500 ezer forint közötti összegre vehető fel, mindössze 23-25 százalékos teljes hiteldíj mutató mellett. A havi törlesztő részlet 100 ezer forint hitelre, egy éves időtartamra 9.233 forint, három évre pedig 3.682 forint.

A 2003-as évre vonatkozó SZJA törvény lehetővé teszi, hogy az oktatási szférában dolgozók, felsőoktatásban vagy felnőttképzésben részt vevők, illetve azok az adóalanyok, akiknek gyermeke tanuló, évente 60 ezer forintot leírjanak adójukból, ha a Sulinet Expressz programban résztvevő cégektől vásárolnak számítástechnikai eszközöket.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés