Connect with us

Hirdetés

technokrata

Itthon is megjelent Microsoft Business Solutions Navision legújabb verziója

Laptop

Itthon is megjelent Microsoft Business Solutions Navision legújabb verziója

A Microsoft Business Solutions Magyarországon is megjelent, kifejezetten a kisvállalatok igényeinek megfelelő vállalatirányítási rendszerrel, a Navision Standarddel, és a középvállalatok számára készült Navision 3.70 rendszerrel.

[sajtóközlemény] A magyar nyelvű Microsoft Business Solutions – Navision Standard a kisméretű, de fejlődő vállalkozásoknak kínál gyorsan bevezethető és elsajátítható, egyszerűen működtethető integrált vállalatirányítást.

A meglévő rendszer felépítését kifejezetten a kisvállalatok igényeinek megfelelően alakították ki a – ma már több mint 30 ezer felhasználó által sikeresen használt – Navision rendszer gondosan kiválasztott moduljaiból. A Navision Standard a kisvállalati kör által tipikusan igényelt ügyviteli és integrált vállalatirányítási igényeket fed le alapvető pénzügy/számviteli, értékesítési, beszerzési, készletgazdálkodási, ügyfélkezelési és alap termelési funkcionalitással.

A Navision Standard kiválóan támogatja a belső vállalati folyamatok hatékonyabbá tételét és átlátható irányítását valamint az ellátási láncba való könnyű bekapcsolódást. Integráltan használható a Microsoft Office alkalmazásokkal, segíti a vezetői döntéseket – mindezt egyetlen, integrált rendszerben.

A kisvállalati igényekhez alkalmazkodva a Standard megoldás a kiválasztott funkcionalitáshoz 1-8 egyidejű felhasználó számot kínál. Újfajta adatbázis-használati lehetőséget nyújt – a kisvállalatok által megfizethető áron – ami lehetővé teszi, hogy immár ők is használhassák azt a fejlett technológiát és szolgáltatáscsomagot, mellyel növelhetik a működési hatékonyságot és nyereségtermelő képességüket. Ugyanakkor, a Navision Standard az eddigi Microsoft Business Solutions megoldásokhoz hasonlóan lehetővé teszi a rendszer testre szabását is. Így a kisvállalatok olyan rendszert használhatnak, amely alkalmazkodik üzleti folyamataikhoz, és amelyhez nem nekik kell működésükben igazodniuk.

A Microsoft Business Solutions másik új magyar nyelvű termékének – a Navision 3.70 integrált vállalatirányítási rendszerének – eszközrendszere lehetővé teszi, hogy a közepes méretű vállalatok hatékonyabbá tegyék belső folyamataikat, elsősorban a pénzügyi menedzsment, ellátási lánc menedzsment, ügyfélkapcsolat-kezelés és e-business területén.

A Navision kapcsolatot teremt a vállalat dolgozói, vevői, szállítói és egyéb partnerei között, így a vállalatok nemcsak termelékenységüket növelhetik, hanem versenyelőnyre is szert tehetnek. A Navision 3.70 új tulajdonságai közé tartozik a nagykereskedelem és a disztribúció bővített funkcionalitása, valamint az új, felhasználói felület, amely megkönnyíti a rendszer használatát.

A Microsoft Business Solutions–Navision 3.70 integrált vállalatirányítási rendszer magyar verziója 2003. szeptember 1-től áll a középvállalatok rendelkezésére.
A magyar nyelvű Navision Standard és a Navision 3.70 – a Microsoft Business Solutions többi termékéhez hasonlóan – a partnereken keresztül áll a felhasználók rendelkezésére.

A Microsoft Certified Business Solutions Partnerek ismerik a rendszer funkcionalitását és technológiáját, így a tanácsadás mellett annak testre szabását is elvégzik, a bevezetés után pedig oktatással és telefonos és/vagy helyszíni segítségnyújtással segítik a felhasználókat.

Tovább
Hirdetés

Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés