Connect with us

Hirdetés

technokrata

Mától EnterNet Internet Liga a Férfi Kosárlabda Bajnokság neve

Laptop

Mától EnterNet Internet Liga a Férfi Kosárlabda Bajnokság neve

A magyar kosárlabdázásban történelmi pillanat az MKOSZ Férfi Liga és az Enternet 2001 Kft. névadó szponzori megállapodásának aláírása 2001. október 24-én, mely nyomán az első osztályú férfi kosárlabda bajnokság neve EnterNet Internet Liga lesz.

Az Enternet 2001 Kft., Magyarország egyik országos Internet-szolgáltatója, fontosnak tartja, hogy ez a kiváló közösségteremtő sportág minél szélesebb társadalmi rétegekhez eljusson. Ezért az NBA mintájára minden első osztályú csapatnak honlapot készít, melyet a legkorszerűbb, a cég által kifejlesztett, a klubok által üzemeltethető EWO frissítőrendszerrel lát el.

Az egyesületek között kiépített számítógépes rendszer állandó kapcsolatot jelent a 32 csapat vezetése között, ami jelentős gyorsaságot és költségmegtakarítást eredményez az ügyvitelben. A géppark fejlesztése jó alapot teremt arra, hogy az MKOSZ a későbbiekben megfeleljen a Sporttörvényben szereplő sportinformációs rendszer kihívásainak. Az informatikai rendszer kiépítésének következő lépcsőfoka várhatóan az utánpótlásműhelyek összekötése lesz. A cég emellett pénzbeli támogatást is nyújt.

A megegyezés örömmel tölti el a feleket, hiszen azt mutatja, hogy a szövetség, a liga és a klubok központi, állami forrású finanszírozása helyett az önálló gazdálkodás irányába mutató Sporttörvény keretei a befektetők számára is biztos hátteret jelentenek. Másrészt a kosárlabda a világ többi részéhez hasonlóan hazánkban is egyre népszerűbb csapatjáték a szabadidős sportolók, a versenyszerű játékosok és a nézők és a befektetők számára egyaránt.

A névadó szponzori megállapodásban a dinamikusan fejlődő területek az Internet, az informatika és a kosárlabda tovább erősítik egymást. A névadó szponzori szerződés egy lényeges lépés azon az úton, melyen a magyar kosárlabda sport felzárkózhat Európa élvonalához.

Tovább
Hirdetés

Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés