Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Sun Microsystems útjára bocsátotta a Sun ONE-t

Laptop

A Sun Microsystems útjára bocsátotta a Sun ONE-t

A Sun Microsystems, Inc. útjára bocsátotta a Sun ONE (Sun Open Net Environment) nevű szoftverplatformját.

Ez a platform az „on-demand” típusú szolgáltatások kiépítésére szolgál, és amely a Sun és partnereinek termékeit, szolgáltatásait, azok kialakítására szolgáló architektúrát és fejlesztőeszközöket foglalja magában. Az eseményen a Sun bejelentette a Sun ONE Starter Kit piacra dobását is, amely egy négy CD-s, átfogó szoftverkínálat a Sun ONE-ra épülő igényalapú szolgáltatások fejlesztéséhez és kialakításához.

A Sun ONE a jövőkép, a platform és a szakértelem egyesítése a szolgáltatások fejlesztése és kialakítása területén. Az „on-demand”, azaz az igényeken alapuló szolgáltatások azt jelentik, hogy az információ, az adatok és az alkalmazások bármikor, bárkinek, bárhol és bármilyen eszközön keresztül biztosíthatók legyenek. A Sun ONE-nal maximalizálható a meglévő eszközök értéke és bevétel teremthető anélkül, hogy a hardver környezet „kidobásával és kicserélésével” járó extra költségek jelentkeznének. A Sun ONE része a Sun díjnyertes, kizárólag nyílt szabványokra épülő szoftvertermék-családja, valamint a Sun ONE-hoz kapcsolódó Professional Services és oktatás.

Több mint 25 rendszerintegrátor és független szoftverfejlesztő (ISV) mutatott be megoldásokat a Sun Services on Demand csúcstalálkozóján, és több mint 30 iparági partner jelentette be, hogy már ma felkarolja a Sun ONE architektúrát – többek között Forte Extension partnerek, Java-fejlesztők, kereskedelmi szoftverfejlesztők, valamint iPlanet-partnerek és rendszerintegrátorok.

Tovább
Hirdetés

Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés