Connect with us

Hirdetés

technokrata

Eltűnhet a Motorola?

Kütyük

Eltűnhet a Motorola?

Elképzelhető, hogy hamarosan már nem találkozunk az ikonikus márkanévvel.

Az elmúlt években igen sokminden történt a Motorolával. Kezdődött a 2004-ben megjelent V3 és a vele együtt elindított kagylómobilok sikerével, majd egy óriási buktával folytatódott, hiszen az amerikai óriás nem reagált megfelelően az iPhone által elindított érintőképernyős örületre. Ennek a vége az lett, hogy a nehéz helyzetbe került vállalat eladta a mobiltelefonos részlegét a Google-nek, amely hamarosan (a szabadalmak megtartása után) továbbpasszolta a Lenovonak. A kínai gyártónak jól jött az ismert márkanév és a fejlesztőcsapat, így a Motorola azóta folyamatosan új készülékekkel jelentkezik.

motorola1-700x525-640x480

Ennek azonban hamarosan vége szakad, hiszen egyre valószínűbb, hogy elbúcsúzhatunk az ikonikus márkanévtől. Ezt nem más, mint Rick Osterloh, a  Motorola vezérigazgatója árulta el a CNET-nek adott interjújában. Osterloh szerint a Motorola helyett a Lenovo márkanév kerülne a telefonokra, igaz a Moto felirat és logó továbbra is megmaradna, azaz valószínűleg egy almárkaként él tovább a híres név.

Persze a vállalat vezetője további információkat nem árult el, így a csak remélni tudjuk, hogy rövidesen mindenről pontos képet kapunk.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés