Connect with us

Hirdetés

technokrata

Ilyen lesz a következő Nexus tablet

Kütyük

Ilyen lesz a következő Nexus tablet

A kiszivárgott adatok szerint ismét egy remek készülék ölt formát a HTC keze alatt.

Lassan kezdhetünk hinni a Nexus 9-cel kapcsolatos pletykáknak, és az is elképzelhető, hogy október 16-án már debütál is a készülék. A HTC táblagép nemrég megjelent az FCC listázásán, melyből az érdekes kialakításáról is képet kaptunk.

Az @upleaks Twitter bejegyzésének köszönhetően már mi is hozzájutottunk a kiszivárgott képhez, mely lent látható. A gép meglehetősen érdekes képaránnyal érkezik majd, ami talán látszik is a fotón, hiszen a megszokottnál jóval szélesebb az eszköz. Sokak a BlackBerry Passport-hoz hasonlítják a kialakítást, mely a munkavégzés megkönnyítése érdekében nyerte el a négyzet alakú kijelzőt.

Ami a specifikációkat illeti, egyelőre csak pletykákról tudunk beszámolni, melyek szerint egy 8.9 inches QHD kijelzőt, egy NVIDIA Tegra K1-es processzort, 4GB RAM-ot és egy 8 MP-es kamerát tudhat magáénak a Nexus táblagép. Nem hagyhatjuk figyelmen kívül a hozzá készülő okostokot sem, mely egyben védi majd a készüléket és egy billentyűzettel is ellátja gazdáját. A csúcskategóriás, HTC Nexus 9-ről biztosan hallani fogunk a közeljövőben.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés