Connect with us

Hirdetés

technokrata

Szöul vs. Cupertino: Ennyit adtunk el!

Dotkom

Szöul vs. Cupertino: Ennyit adtunk el!

Újabb állomás a sárdobálásban a kaliforniai bíróságon. Most az eladási számok jutottak ki a tárgyalóteremből. A Samsung bőbeszédű, az Apple csak annyit árul el, amennyit szükséges.

Mindkét fél büszke lehet az eladásaikra, kérdés csupán az, hogy ez mennyire lesz jó abban az esetben a Samsungnak, ha az Apple nyer a bíróságon. A dél-koreai gyártó tavaly június és idén június között összesen 21.25 millió perbefogott telefont és 1.4 millió darab táblagépet adott el. A Galaxy S II-ből az Egyesült Államokban 4.1 millió darabot adtak el, ebbe beleszámít az összes modellvariáns és a szolgáltatók által forgalmazott készülékek is (ez egyben a legtöbbet eladott készülékük az Államokban). Az Epic 4G-ből eddig 1.89 millió fogyott a pályafutása során, a Captivate-ből pedig 1.39 millió darab. A Samsung Prevail nevéhez híven (Prevail = uralkodik) 2.25 milliós eladással büszkélkedhet.

Az Apple viszont nem volt ennyire specifikus a táblázatával és csupán az eladási számokat közölték, modellektől függetlenül, így azt nem tudni, hogy pontosan hány iPad 2-t adtak el vagy mennyi iPhone 3GS fogyott pontosan, csupán a teljes amerikai eladással lehetünk tisztában. Eszerint 2007 óta 86 millió amerikai választotta az iPhone-t, 34 millióan az iPad-et és 46,5 millióan az iPod-ot, mely összességében 81 milliárd dollár bevételt jelentett a cégnek.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés