Connect with us

Hirdetés

technokrata

TAG Heuer mobiltelefon – hivatalosan

Kütyük

TAG Heuer mobiltelefon – hivatalosan

A régóta rebesgetett exkluzív készüléket most végre hivatalosan is bemutatták.

A TAG Heuer Meridiist névre keresztelt, candybar formájú újdonság meglehetősen szögletes, darabos megjelenésű, így vélhetően elsősorban a teremtés koronái vásárolják majd. A több színben gyártott készülék ára kiviteltől függően 3.400 és 3.900 euró (862.000-989.000 forint) között fog mozogni. Ezért a pénzért nemes anyagokat (rozsdamentes acél, bőr) és nem különösebben fejlett technológiát kapunk.

A zafírkristály üveg mögé bújtatott, QVGA (320×240 pixel) felbontású kijelző mindössze 1,9 colos képátlóval bír, a digitális fényképezőgéppel pedig maximum 2 megapixeles fotók készíthetők. A természetesen Bluetooth-képes telefon érdekessége, hogy felső élébe egy 96×76 képpontos OLED panel került, mely többek közt a pontos időt képes megjeleníteni. A 7 órás beszélgetési időt és akár 28 nap készenlétet biztosító Meridiist forgalmazása szeptemberben kezdődik majd meg.

A különböző ékszerek, parfümök, kozmetikumok, nemes italok és elegáns divattermékek gyártásával és forgalmazásával foglalkozó LVMH csoport oszlopos tagja, a TAG Heuer természetesen nem saját maga gyártja ezt a különleges készüléket.

Ezzel a feladattal egy francia gyártó, a ModeLabs Group van megbízva. A ModeLabs-ról az elmúlt hónapokban rengetegszer hallhattunk, még pedig annak kapcsán, hogy a vállalat a közelmúltban számos nagy és neves világcégtől kapott beszállítói, illetve gyártói megbízást. Konkrét példákat tekintve, a ModeLabs gyártósorain készülnek a Hummer terepjárók nevével fémjelzett spéci mobilok, a Levi´s márkajelzéssel ellátott divattelefonok, vagy éppen a puccos Gucci mobilok, és a jövőben a Sony vadonatúj luxusmobiljait is ez a cég fogja gyártani.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés