Connect with us

Hirdetés

technokrata

Mikor lesz itthon Nokia N96 és fekete N82?

Kütyük

Mikor lesz itthon Nokia N96 és fekete N82?

Friss információk a Nokia két új készülékéről.

Az elmúlt hetekben számos különböző pletyka látott napvilágot a nemrégiben bejelentett új Nokia telefonokkal kapcsolatban, melyeknek megpróbáltunk utánajárni.

Emlékezetes, hogy a Nokia idén februárban a barcelonai Mobil Világ Kongresszuson jelentette be vadonatúj high-end készülékét, az N96-ot, melyről akkoriban azt nyilatkozták a cég munkatársai, hogy valamikor a harmadik negyedévben debütál majd a kereskedelmi forgalomban. Ennek némileg ellentmondtak azok a hét elején felröppent pletykák, melyek szerint a készülék már a második negyedévtől, konkrétan május elejétől kapható lesz. Nos, megkérdeztük a Nokia hazai képviseletét N96 piaci debütálási időpont ügyben, és azt a határozott választ kaptuk, hogy a telefon az eredeti terveknek megfelelően a harmadik negyedévtől lesz megvásárolható.

A Nokia ugyancsak a közelmúltban jelentette be, hogy a tavaly év végén érkezett Nokia N82-nek hamarosan kapható lesz a második változata, mely nem ezüst, hanem fekete színben pompázik. Ezzel kapcsolatban jelenleg a következő a Nokia hivatalos álláspontja: ˝az N82 fekete színű változatát egyelőre nem tervezzük bevezetni Magyarországon, azonban a Nokia folyamatosan figyelemmel kíséri a vásárlói igényeket, és ennek megfelelően dönt a további lépésekről˝. Egyelőre tehát nem lesz elérhető hazánkban a fekete N82, legalábbis hivatalosan biztosan nem, ami ugyebár szokás szerint a szürke import malmára hajtja a vizet.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés