Connect with us

technokrata

Friss kémfotók a Sony Ericsson Z780-ról

Kütyük

Friss kémfotók a Sony Ericsson Z780-ról

Újabb felvételek érkeztek a hivatalosan eddig még be nem jelentett Sony Ericsson újdonságról.

Először tegnap előtt írtunk az akkor még csak igen gyenge minőségű felvételeken megtekinthető Z780-ról, melyről most újabb és jobb kémfotók bukkantak fel. A Sony Ericsson Z780 ugyebár tulajdonképpen nem más, mint a februári Mobil Világ Kongresszuson debütált Sony Ericsson Z770 enyhén módosított, új kiadása, melynek létezését többek közt egy a Sony Ericsson weboldalain elérhető XML profil állomány is bizonyítja.

Előzetes információink szerint a Sony Ericsson Z780-ban egy háromnormás (900/1800/1900 MHz) GSM modul található, a wireless adatátviteli technológiák közül pedig ezúttal a GPRS, az EDGE, az UMTS, a HSDPA (maximum 3,6 Mbit/s), illetve a Bluetooth 2.0 (A2DP) támogatott.

A 2,2 colos képátlójú belső TFT kijelző 320×240 pixeles felbontású és 262 ezer színárnyalatú, a felhajtható fedlap felső részébe szerelt digitális fényképezőgép modulba pedig egy 2 millió képpontot (1.600×1.200 pixel) számláló CMOS képérzékelő került. Kár, hogy 2,5x-es digitális zoomra képes kamera feltételezhetően mind az autofókuszt, mind pedig a LED-vakut nélkülözi.

A 32 MB belső memóriás és Memory Stick Micro (M2) kártyákat fogadó Sony Ericsson Z780 kapcsán említést érdemel még az RDS-es sztereó FM rádió, a TrackID zenefelismerő szolgáltatás, a NetFront 3.4 böngésző, az MP3/AAC zenelejátszó, illetve a diktafon funkció. A készülék Amethyst Silver és Grand Onyx fantázianevű színváltozatokban lesz kapható – a hivatalos bejelentés pontos időpontja egyelőre ismeretlen.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek