Connect with us

Hirdetés

technokrata

Lenyomják az iPhone árát – érkezőben az utód

Kütyük

Lenyomják az iPhone árát – érkezőben az utód

A sokak által egyszerűen csak ˝csodamobil˝-nak nevezett Apple mobil egyre kedvezőbb áron szerezhető be.

Ezúttal a brit O2 operátor és a Carphone Warehouse jelentette be, hogy nem kevesebb mint 100 fonttal, vagyis mintegy 31 ezer forinttal csökkenti a 8 GB integrált memóriás Apple iPhone árát. Ennek megfelelően mostantól már csak 169 fontba (53 ezer forint) kerül a készülék, a 16 GB-os változat viszont továbbra is 329 fontot (103 ezer forint) kóstál. Az akció kiötlői azokra is gondoltak, akik a közelmúltban még eredeti áron vásároltak 8 GB-is iPhone-t: hogy ők ne érezzék becsapottnak magukat, egy 100 fontos vouchert kapnak (1 hónapnál nem régebbi vásárlás esetén).

Ne gondoljuk azonban, hogy jelenleg 169 font a legjobb ár egy 8 gigás iPhone-ért! Mint arról már beszámoltunk, a német T-Mobile április 7. óta mindössze 99 eurót (25 ezer forint) kér egy ilyen készülékért. Az április 30-ig tartó akcióban akkor ilyen olcsó az iPhone, ha Complete XL tarifacsomagot választ az előfizető: a 89 eurós (23 ezer forint) havidíjú Complete XL 1.000 perc beszélgetést, 300 darab SMS-t, illetve 5 GB adatforgalmat tartalmaz magában.

A német T-Mobile-nál tehát javában dúl az iPhone láz, a hazai T-Mobile viszont továbbra sem tervezi felvenni kínálatába a kultuszmobilt. Piaci elemzők szerint egyébként a mostani iPhone áresés egyértelműen annak a jele, hogy rövid időn belül be fog mutatkozni az immár 3G-képes második iPhone.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés