Connect with us

Hirdetés

technokrata

A gyors, a trendi és a fémes – új Vodafone mobilok

Kütyük

A gyors, a trendi és a fémes – új Vodafone mobilok

A Vodafone mobiltelefon termékkínálata ezúttal három vadonatúj készülékkel bővült.

Októbertől hazánkban kizárólag a Vodafone-nál érhető el a Sharp 880SH, a Samsung L760v, és a Sony Ericsson T250i.

Az új készülékek egyike a szétcsúsztatható kialakítással rendelkező Sharp 880SH mobiltelefon, ami nem csak HSDPA-képes, de 2 megapixeles kamerájával, videófelvevőjével, valamint QVGA (320×240 pixel) kijelzőjével igazi multimédiás élményt garantál. A telefon előfizetéssel 39.990, VitaMAX csomagban pedig 57.990 forintba kerül.

A 3G-s Samsung L760v sliderphone nemcsak internetes használathoz kifejlesztett blogmobil, de egy igazán testreszabható készülék is, hiszen az 1.000 név mindegyikéhez öt telefonszámot és négy e-mailcímet is rendelhetünk, akár 11 ébresztési funkció közül választhatunk, de saját igényeinknek megfelelően programozhatjuk a navigációs gombokat vagy a főképernyőn megjelenő ikonokat. A készülék előfizetéssel 27.990, pre-paid konstrukcióban pedig 45.990 forint ellenében vihető haza.

A Sony Ericsson T250i-t elsősorban az elegáns külső jellemzi, hiszen egyedi navigációs gombbal, polírozott alumínium felületével és a lézeres logóval bárki szívét könnyen meghódítja. A beépített FM-rádióval és a videóhívás-lehetőséggel pedig a modern kor követelményeinek is egyszerűen tesz eleget a japán-svéd gyártó alsó-középkategóriás újdonsága. A triumvirátus legolcsóbb tagja előfizetéssel 9.990 forintba kerül, VitaMAX csomagban pedig 20.970 forintos áron kapható.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés