Connect with us

Hirdetés

technokrata

Elérhető árú Samsung 3G mobil a Vodafone-nál

Kütyük

Elérhető árú Samsung 3G mobil a Vodafone-nál

A Samsung a Vodafone számára egy olyan 3G mobiltelefont fejlesztett ki, mely elsősorban a szűkebb pénztárcájú vásárlók igényeinek megfelelően lett kialakítva.


A divatos formatervű Samsung ZV10-ből ennek megfelelően hiányzik a megapixeles kamera, viszont kapunk helyette egy VGA, vagyis maximum 640×480 pixeles felbontású fényképezőgépet, mely többek közt videótelefonálásra is alkalmas.

Belépőszintű 3G modell ide, vagy oda, a kijelző ezúttal is hozza a szokásos Samsung minőséget: a 176×220 pixeles felbontású display az egész pontosan 260.144 színárnyalatnak köszönhetően felettébb élettel teli képmegjelenítésre képes. A beépített memória mérete 50 MB, ami alapvetően nem kevés, viszont sajnos nem bővíthető tovább.

A 105 gramm tömegű, háromsávos Samsung ZV10-ben természetesen többek közt egy MP3 lejátszó alkalmazást, valamint infravörös portot és Bluetooth vezérlőt is találunk, mint ahogy esetében az e-mail kliens biztosította előnyökről sem kell lemondanunk. A lítium-ion akkumulátor a gyári adatok szerint maximum 2 órás beszélgetési időt, illetve 220 órás készenléti időt tesz lehetővé.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés