Connect with us

Hirdetés

technokrata

Sagem myV-85: a Vodafone egyik friss 3G telefonja

Kütyük

Sagem myV-85: a Vodafone egyik friss 3G telefonja

A Vodafone óriási karácsonyi 3G mobiltelefon dömpingjében a Sagem egyik vadonatúj készülékére is fontos szerep fog hárulni.

Egyes források tudni vélik, hogy a francia székhelyű vállalat a myV-85 típusjelzésű készülékkel fog megjelenni hamarosan a vörös színekben pompázó szolgáltató kínálatában. A teljesen új fejlesztésnek számító telefonnal kapcsolatban egyelőre nem sok konkrétumot lehet tudni, mindenesetre mi megpróbáltuk összebogarászni a vele kapcsolatos jelenlegi legfrissebb információkat.

Ezek szerint a 120 gramm tömegű Sagem myV-85-ben egy 1,3 megapixeles felbontású digitális fényképezőgép modul teljesít szolgálatot, mely egyrészt a 8 MB méretű belső memóriába, másrészt pedig a bővítőslotba helyezett parányi TransFlash memóriakártyákra képes menteni – fotókat és videókat egyaránt.

A TFT technológiájú folyadékkristályos kijelző a mai elvárásoknak megfelelően 262 ezer színt képes megjeleníteni, ellenben felbontása lehetne némileg nagyobb, mint 176×220 pixel. Vérbeli 3G modellről lévén szó, nem meglepő a videótelefonos szolgáltatás, illetve videó streaming funkció, ezenkívül pedig többek közt az infravörös port és a Bluetooth vezeték nélküli adatátviteli technológia sem hiányzik a telefonból. A vásárlók egyébként maximum 4 órás beszélgetési időre, illetve mintegy 300 órás készenléti időre számíthatnak.

Az árral kapcsolatban egyelőre nincsenek pontos információink.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés