Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Samsung bemutatta az SGH-e715 beépített kamerás mobiltelefont

Kütyük

A Samsung bemutatta az SGH-e715 beépített kamerás mobiltelefont

A Samsung Telecommunications America, az Egyesült Államok harmadik legnagyobb mobiltelefon gyártója bemutatta az SGH-e715 készüléket, egy integrált mobiltelefont beépített kamerával, melyet olyan fiatal felnőttek számára terveztek, akik számára fontos a stílus.

A divatos külsővel, sorozatfelvétel fényképezési funkciókkal és fejlett üzenetkezelő képességekkel rendelkező e715 a legújabb Samsung ajánlat.

A trendi, magabiztos emberek számára igencsak vonzó e715 készülék érdemei közé tartozik a ragyogó, elegáns design és fejlett funkcionalitás. A feltűnő titánkék külsővel kapható e715 külső kijelzője az időt digitális és analóg formátumban jeleníti meg. Az e715 készüléket még igényesebbé teszi az, hogy antennája a készülékházon belül található, így a telefon bármilyen kis zsebben vagy retikülben elfér.

Mivel az összetett beépített kamerás telefonok jelenleg IT eszközöknek számítnak, az e715 sorozatfelvétel szolgáltatása, beépített vakuja és digitális zoom funkciója ezt a technológiát a vidámság új szintjére emeli. A sorozatfelvétel funkció lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy egy fényképezés színlelésével akár 15 mozdulatképet készítsen sorozatban, például egy barátja egy ütemen belül lezajló táncmozdulatairól.

Az e715 készülék sokoldalúsága biztosítja közelképek készítését a beépített zoommal, valamint a következő felbontási beállítások meghatározását: quality, super fine, fine, normal és economy (minőségi, nagyon finom, finom, normál és gazdaságos). A telefon vakuja és fényerő-szabályozási lehetőségei további rugalmasságot kölcsönöznek az emlékezetes pillanatok megörökítéséhez.

˝Az e715-tel folytatódik a Samsung díjnyertes tervezői képességeinek demonstrálása˝ – mondta Peter Skarzynski, a Samsung vezeték nélküli terminálokért felelős alelnöke. ˝Biztosak vagyunk abban, hogy a fogyasztók méltányolni fogják telefonjuk stílusosan jó megjelenését, és élvezik annak fejlett kamera- és üzenetkezelési funkcióit˝. A vásárlók az e715 készülék és az MMS szolgáltatás használatával a képekhez szöveges üzeneteket társíthatnak, a telefon továbbfejlesztett üzenettovábbító szolgáltatása (Enhanced Messaging Service – EMS) lehetővé teszi a felhasználók számára a teljes élmény megörökítését és megosztását a környező hangok, mozdulatok és képek elküldésével.

Az e715 tartalmaz olyan funkciókat is, melyekkel a felhasználó testreszabhatja telefonját és megszervezheti mindennapos dolgait. A beépített Java képességek, a szervezőfunkciók, a háttérképek és játékok megjelenítésére alkalmas 65.000 színű TFT főképernyő és a 40 szólamú csengőhangok nagy választéka az e715 készüléket ideális szórakozási és kommunikációs eszközzé teszi bármilyen személyiség kifejezésére. A 82 gramm súlyú e715 készülék egyesíti a fejlett telefon- és kamerafunkciókat, melyek a felhasználók számára akárhol lehetővé teszik a ˝pillanat megragadását˝.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés