Connect with us

Hirdetés

technokrata

Philips 535: színes kijelzős új kamerás mobil fiataloknak

Kütyük

Philips 535: színes kijelzős új kamerás mobil fiataloknak

A Philips elsősorban a fiatalabb korosztály számára szánt legújabb mobiltelefonja főként beépített digitális fényképezőgépéről, színes kijelzőjéről és zeneszerkesztő szolgáltatásairól ismerszik meg.

A Philips 535 típusjelzésű készülék fényképező szoftverének segítségével pillanatok alatt különleges effektusokkal ellátott fotók készíthetők, melyek lehetnek többek közt például fekete-fehérek, vagy éppen szépia árnyalatúak. A barátokról készített fényképek egyébként a magasabb kategóriába sorolt mobilok esetében megszokotthoz hasonlóan hívóképként is felhasználhatók.

A 16 bites színmélységű, vagyis több mint 65 ezer színárnyalat megjelenítésére képes folyadékkristályos kijelzővel ellátott Philips 535 egyik érdekessége az a BeDJ nevezetű real-time (valós idejű) zeneszerkesztő alkalmazás, melynek segítségével saját csengőhangok és egyéb dallamok állíthatók össze, és küldhetők tovább multimédiás üzenetekben az ismerősöknek. A BeDJ kilenc hangszer mixelésére képes és lehetőséget biztosít a lejátszási sebesség és hangerő manuális módon történő állítására.

Az ezüst, vörös, kék és fekete színekben kapható, fémházas Philips 535 tömege mindössze 92 gramm. A kereskedelmi forgalomban idén tavasszal debütáló holland újdonság a gyári specifikációk szerint 6 órás beszélgetési és 300 órás készenléti idővel rendelkezik.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés