Connect with us

Hirdetés

technokrata

Élő internetes rali közvetítés Magyarországon először

Kütyük

Élő internetes rali közvetítés Magyarországon először

A MOL kupákért is folyó, augusztus 8-án kezdődő 17. Michelin Budapest Rallye eseményei élő internetes közvetítésen követhető nyomon a csak erre az alkalomra készített weboldalon.

Az augusztus 8-án, 16 órakor kezdődő 17. Michelin Budapest Rallye a MOL kupákért pénteki eseményeinek webes közvetítésére épül. A közvetítés ideje alatt a MOL és az Elender által közösen felállított szerkesztőségi csapat percenként viszi fel az új információkat. Az oldalra látogatók további érdekes háttéranyagokat, híreket tudhatnak meg a verseny lebonyolításáról, illetve a versenyzőkről. A site tökéletesen illeszkedik a MOL internetes portáljának arculatához, amelyet szintén az Elender Üzleti Kommunikáció alkalmazásfejlesztő és grafikusi csapata készített. A verseny után vágott anyagként is nézhetőek lesznek a verseny érdekesebb eseményei.

Az élő közvetítést egy hat kamerát felvonultató tv-stáb és az internetes szerkesztőség bonyolítja. A pesti alsórakpart Dráva utca és Szent István-park közötti, 450 méteres szlalom pályáján négy rögzített kamerát helyez el a közvetítést lebonyolító csapat. A két mobilkamera közül az egyik a MOL által szponzorált versenyző, Aschenbrenner György (a magyar N-csoport tavalyi bajnoka) autójába kerül, míg a másik villáminterjúkat vesz fel a célba érő versenyzőkkel.

Az élő közvetítés augusztus 8-án, pénteken 16 órától várhatóan 20. 30-ig követhető nyomon. Az adás mozgókép minőségben lesz elérhető, a modemes, illetve ISDN- és ADSL-felhasználók számára különböző felbontásban. Azok sem maradnak le a futamról, akik nem rendelkeznek Internet-eléréssel. A MOL 20 töltőállomásán található, MOL Info Corner fantázianévvel rendelkező érintőképernyős terminálokon bárki követheti az eseményeket.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés