Connect with us

Hirdetés

technokrata

777mobil nap a Coca-Cola Beach House-on

Kütyük

777mobil nap a Coca-Cola Beach House-on

A Balatonnál nyaralók közül sokan keresik fel az évek óta népszerű siófoki Coca-Cola Beach House-ot, ahol a számos érdekes program közt augusztus 9-én a Westel 777mobil szolgáltatása és a hozzá kapcsolódó rendezvények kínálnak kellemes kikapcsolódást.

A 777mobil napon külön pultnál lehet megnézni és kipróbálni a legújabb mobiltelefonokat és a Westel harmadik generációs szolgáltatásokat idéző megoldásait, mint pl. a videoletöltés, videóküldés, új generációs WAP. Az érdekes bemutatók mellett a 777mobilos vetélkedők kínálta izgalmas és érdekes kikapcsolódás során értékes nyeremények várják gazdájukat. Az MMS kandikamera verseny, a kamerás mobillal készülő grimaszfotók megmérettetése, a 777mobil futó- és vízibicikli verseny egyaránt kellemes perceket szereznek majd azoknak, akik ellátogatnak a helyszínre és eközben akár egy Sony Ericsson T610-es kamerás mobiltelefont is megnyerhetnek.

Azok számára pedig, akik nem lehetnek ott, a Westel adatátviteli megoldásait (pl. WLAN) alkalmazó kamera interneten és a 777mobil WAP oldalán keresztül egyaránt betekintést enged a Beach House eseményeibe. Utóbbi esetben megfelelő mobiltelefonnal bármikor és bárhol videoátvitellel(!) követhetők a Coca-Cola Beach House programjai. A Beach House-ról és a Westel 777mobil napról további részleteket a 06-30/30-30-970-es mobil infoszámon lehet megtudni.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés