Connect with us

Hirdetés

technokrata

A UPC megcsinálta: felvétel nélkül is visszanézhetjük a műsorokat!

Smart home

A UPC megcsinálta: felvétel nélkül is visszanézhetjük a műsorokat!

Igazán hasznos szolgáltatást vezetett be a UPC.

Már régóta nagy népszerűségnek örvendenek a merevlemezes set top boxok, ezekkel ugyanis könnyedén felvehető egy-egy számunkra fontos tévéműsor. Hátrányuk viszont, hogy csak azt az adott műsort tekinthetjük meg újra, aminek a felvételét már előzőleg beállítottuk, véletlenszerű keresgélésre nincs lehetőség.

VIDEOTAR4

Ezt a problémát oldja most meg a UPC, a szolgáltató ugyanis bemutatta a Műsorvisszanézőt. Ennek a lényege, hogy az új, Horizon HD Médiabox készülék igénylése után a felhasználók egy hétre visszamenőleg 26 adó kínálatát böngészhetik és aztán korlátlanul visszanézhetik a számukra szimpatikus műsort. Ezek között a legnézettebb adókat találjuk meg, egyelőre 21 SD és 5 HD csatorna adásai pörgethetők vissza.

Ehhez azért van szükség új készülékre, mert a UPC a felhőben tárolja a műsorokat, így fizikailag nem kerülnek az eszközre. Ezt a technológiát pedig nem támogatják a jelenlegi modellek. Igazán örömteli, hogy ezért nem kell külön fizetni, a funkció ugyanis a UPC digitális tévé minden előfizetője számára ingyenes.

KAON900_FRONT_RIGHT_RGB_3_15

Az időzítés nem véletlen, a UPC a közleményében ki is emeli, hogy az új fejlesztésüket direkt az Európa-bajnokság és az olimpia rajongóinak szánják, hiszen így egyetlen fontos momentumról sem maradnak le a sportrajongók. Jó hír, hogy a Horizon HD Médiabox a mai naptól igényelhető a szolgáltató ügyfélszolgálatán és üzleteiben, igaz arról nincs információ, hogy a szakemberek mikor tudják telepíteni a készülékeket.

Természetesen a fejlesztések itt nem állnak meg, a UPC a jövőben folyamatosan Műsorvisszanézőben elérhető adók számát. Emellett a szolgáltatás a Horizon Go alkalmazásnak köszönhetően a közeljövőben mobil eszközökön is megjelenik majd.



Szólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés