Connect with us

Hirdetés

technokrata

Érkezik a discovery+ streamingszolgáltatás

discovery+

Dotkom

Érkezik a discovery+ streamingszolgáltatás

Érkezik a discovery+ streamingszolgáltatás

A több évre szóló megállapodás 12 európai ország – köztük Magyarország – 100 millió háztartását fedi le, és a hagyományos lineáris televíziós szolgáltatás most először közvetlen fogyasztói terjesztéssel is bővül.

A Discovery és a Vodafone új, hosszú távú, több platformra szóló európai megállapodása értelmében a Vodafone ügyfelei 12 piacon, köztük Magyarországon továbbra is élvezhetik a Discovery portfóliójának egyedülálló tartalmait.

Emellett a Vodafone jelenlegi előfizetői számára elérhető lesz a discovery+ is, a valóságon alapuló szórakoztatás meghatározó streamingszolgáltatása, az ikonikus, világszerte kedvelt Discovery-márkák kínálatával.

Így a Vodafone televíziós és mobilos előfizetői ügyfelei ebben a 12 országban most először egy helyen nézhetik kedvenceiket: a Discovery márkáinak kínálatát, a BBC természettudományos tartalmait, valamint az Eurosport prémium sportműsorait.

Indulásakor a discovery+ az új streamingszolgáltatások egyik legnagyobb kínálatával jelenik meg, globális és helyi tartalmak széles skálájával és eredeti sorozatokkal, a Discovery kategóriájukban vezető területein (életmód és kapcsolatok; otthon és gasztronómia; valós rejtélyek; paranormális világ; kalandok és természettudomány; tudomány, technológia és környezet és magas minőségű dokumentumfilmek)  A discovery+ a tokiói olimpiával kezdődően az olimpia európai streaming otthona lesz, ahol a játékok minden pillanata, érme és sportolója élőben és on-demand is követhető.

A partnerség a Discovery számára mintegy 100 millió Vodafone televíziós, vezetékes internet- és mobilelőfizető elérését jelenti Európában, akik országonként különböző promóciós időszakban férhetnek hozzá a discovery+ szolgáltatáshoz. A 12 országban 2021-2022 során tervezett fokozatos bevezetést komoly marketingkampány és széles körű „always-on” ügyfélpromóciós aktivitás támogatja a Vodafone és a Discovery platformjain.  A megállapodás révén a Discovery lineáris tévécsatornái továbbra is elérhetőek lesznek a Vodafone ügyfelei számára Magyarország mellett Németországban, Olaszországban, Spanyolországban, Romániában, Portugáliában, Görögországban, Csehországban, Írországban és Izlandon.

„Örömmel jelentjük be több területre kiterjedő multiplatform-partnerségünket Európa legnagyobb mobil- és vezetékes szolgáltatójával. A Vodafone hatalmas ügyfélbázisa és szoros fogyasztói kapcsolatai erőteljes indítást jelentenek a discovery+-nak. Együtt a valóságon alapuló szórakoztatás vezető platformját kínáljuk Európában – mondta David Zaslav, a Discovery, Inc. elnök-vezérigazgatója. – A hibrid megállapodás elősegíti lineáris disztribúciós kapcsolataink bővítését célzó stratégiánkat: így népszerű tartalmainkat minél több platformon és eszközön keresztül juttathatjuk el a fogyasztókhoz.”

„Nagyon örülünk a Discoveryvel meglévő kapcsolataink kibővítésének, amely erősíti a Vodafone pozícióját Európa egyik vezető videós platformjaként – mondta Ahmed Essam, a Vodafone Group kereskedelmi és stratégiai igazgatója. – A Discovery szórakoztató kínálatunk kulcsszereplője lesz. A Vodafone magas színvonalú televíziós és rugalmas streamingszolgáltatásai révén elsőrangú felhasználói élményt nyújt, mindehhez a Discovery gazdag tartalmi kínálatával járul hozzá.”

„A discovery+ egyedülálló és gazdag globális és lokális tartalomkínálatunkra építve szolgálja ki európai közönségünket, akiknek a valóságon alapuló szórakoztatás legjavát tudjuk nyújtani – mondta Kasia Kieli, a Discovery európai, közel-keleti és afrikai régiójának elnök-vezérigazgatója. – Nagyon örülünk, hogy kapcsolatunk a Vodafone-nal tovább mélyül. Ennek az új stratégiai partnerségnek köszönhetően nézőink és a Vodafone ügyfelei bármikor és bárhol közvetlenül hozzáférhetnek a legjobb globális és országspecifikus Discovery tartalmakhoz.”

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés