Connect with us

technokrata

Ne lepődj meg, ha reklámok jelennek meg a tévéden!

Smart home

Ne lepődj meg, ha reklámok jelennek meg a tévéden!

Nincs elég bevétel, reklámokkal oldaná meg a Samsung a problémát.

Alighanem rengeteg felhasználónál kicsapja majd a biztosítékot a Samsung legújabb ötlete. A dél-koreai gyártó ugyanis reklámokkal turbózná fel a televízióit. Ez olyannyira így van, hogy az Independent információi szerint már jelenleg is van néhány olyan modell, aminél láthatóak a hirdetések, a jövőben pedig egy frissítés keretében a legtöbb, prémium kategóriás típusban is megjelennének a reklámok. A Tizen rendszert futtató készülékek menürendszerét díszítenék ezzel a megoldással, aki pedig rá is kattint a felbukkanó tartalomra, az a beépített böngészőnek hála egy külső oldalon találja magát.

samsungreklam

A cél egyértelmű, a Samsung azt szeretné, ha a már eladott televíziói még több bevételt hoznának számára, hiszen szinte biztosan részesülnének az egyes kattintások után befolyó profitból. Minderre azért van szükség, mert az egyre nagyobb verseny miatt az árrés igen alacsony ezeknél az eszközöknél, a reklámok pedig valószínűleg fedeznék a hiányzó összeget. Egyelőre nem tudni, hogy ez a megoldás a hatóságoknál mennyire csapja ki a biztosítékot, de valószínűleg egy egyszerű figyelmeztetéssel nem ússzák meg az ügyet.

Az biztos, hogy a Samsung TV részlege nem könnyű időszaknak néz elébe, hiszen már a közelmúltban is sikerült nem kívánt módon a figyelem középpontjába kerülni. Akkor kiderült, a televíziók beépített mikrofonjának hála könnyedén lehallgahatóak voltak a szobában tartózkodó személyek. A dél-koreai gyártó akkor sajnálatát fejezte ki az ügyben, kiváncsian várjuk, hogy most hogyan reagálnak a helyzetre.Szólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Technokrata a Facebookon

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

ipad mini

Tablet

Friss külsővel érkezhet az iPad Mini

2021. június 14. hétfő
g-shock

SmartWatch

Íme a legújabb aranyszínű fém G-shock

2021. június 10. csütörtök
fényképezőgép kiválasztása
iphone 13

SmartPhone

Valószínűleg 3 új színben érkezik az iPhone 13

2021. június 9. szerda
harmony os

SmartPhone

Harmony OS + iOS 14 összehasonlítás

2021. június 7. hétfő

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu