Connect with us

Hirdetés

technokrata

Navigáció ténylegesen autóba tervezve

Garázs

Navigáció ténylegesen autóba tervezve

A magyarországi NNG vállalat bemutatta az IGO primo nextgen-t.

A magyarországi NNG vállalat bemutatta navigációs megoldásainak új zászlóshajóját, az iGO primo nextgen-t a Telematics Detroit 2014 szakmai kiállításon. Az iGO primo nextgen egy komplex navigációs megoldás, amely a sajtóanyag szerint kielégíti a legkülönbözőbb jármű szegmensekben és a világ legtávolabbi régióiban támasztott szigorú autóipari követelményeket is. Az új szoftver magában foglalja az NNG legújabb technológiai innovációit és az elmúlt évek kutatás-fejlesztési eredményeit.

P90065380

A kimondottan az autóban történő felhasználásra tervezett kezelőfelület állítólag jelentősen növeli a navigációs élményt, kevésbé tereli el az autósok figyelmét, ezzel is biztonságosabbá téve a vezetést. A következetesebb vizuális megjelenés, az átláthatóbb listák és kevesebb képernyő révén az iGO primo nextgen minden eddiginél letisztultabb kezelőfelületet biztosít a felhasználók számára. Az iGO primo nextgen multimodális (különböző eszközökre kialakított) adatbeviteli megoldásokat támogat, beleértve az érintőképernyőt, a multi-kontrollert, a hangvezérlést vagy ezek tetszőleges kombinációját.

A világ legelső adaptív navigációs felhasználói felülete egyszerűbbé és gyorsabbá teszi a testre szabást. A képernyők, az elrendezés és a gombok automatikusan az adott képernyőfelbontáshoz alakulnak. Ezzel az új lehetőséggel a vállalat partnerei képessé válnak arra, hogy saját igényeik szerint alakíthassák az NNG által fejlesztett szoftvermegoldásokat, amelyek így bármely járműszegmens bármely modelljébe tökéletesen illeszkednek majd. A platform-független technológia minden fontos operációs rendszert támogat, így egyszerűen alkalmazkodik az autókhoz kapcsolt okostelefonok és tabletek széles skálájához is.

Az NNG különben 2013-ban jelentette be a NavFusiont azzal a céllal, hogy áthidalja a fejegységek és az okostelefonok eltérő életciklusából fakadó ellentmondást. Az iGO primo nextgen várhatóan 2015-ben jelenik meg a globális piacon a legújabb autómodellekben. Az autóipari partnerek számára 2014 nyarától lesz elérhető a magyar fejlesztésű termék.
Forrás: autopult.hu



Szólj hozzá!

További Garázs

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés