Connect with us

technokrata

Az okosórák 5 előnyös tulajdonsága, amiért érdemes beszerezni őket

okosórák

SmartWatch

Az okosórák 5 előnyös tulajdonsága, amiért érdemes beszerezni őket

Az okosórák 5 előnyös tulajdonsága, amiért érdemes beszerezni őket

Manapság az okosók divatossá váltak a kütyük szerelmesei körében.

A nagy keresletnek hála egyre több cég gyárt okosórákat, még az olyan hagyományos óragyártók is, mint például a Fossil. Ideje bemutatunk az okosórák jó tulajdonságait, hogy eldönthesd, vajon megérik az árukat? Íme, 6 előny az eSmart jóvoltából!

  1. Gyors hozzáférés az értesítésekhez

Egy okosóra esetében a legfontosabb funkció nem az időjelzés, hanem az értesítések megjelenítése. Az óra lehetővé teszi egy üzenet elolvasását vagy egy Facebook-értesítés megtekintését anélkül, hogy elővennéd a mobiltelefonodat.

  1. Nulla nem fogadott hívás

Ha forgalmas utcán tartózkodsz, különösen, ha éppen motorozol, gyakran mulasztasz el hívásokat, mert a csengőhang és a vibráció nem elég figyelemfelkeltő. Az okosórák rezegnek, amikor valaki hív vagy SMS-t küld, ráadásul kinyomni vagy felvenni is gyorsabb őket, mint a telefont.

  1. Személyre szabott információ és egészségkövetés

Az okosórák segítségével számolhatod a lépéseidet, így minden nap edzhetsz a céljaid elérése érdekében. Elemzi az alvási adatait is – megmutatja, mennyit aludtál naponta, így elősegítheti a jobb alvást.

  1. Filmnézés és zenehallgatás

Ha nem zavar a képernyő mérete, okosórád mozivászonná válhat, hiszen a teljes filmet gond nélkül meg lehet nézni rajta. Az okosóra lehetővé teszi a fülhallgató csatlakoztatását is, hogy zenét hallgathass.

  1. Navigáció

Ha sokat utazol, különösen két kerének, ahol az okostelefonok rögzítése nem megbízható, egy okosóra hasznos lehet a számodra. Mutatja a térképet, a GPS-képes okosóra pedig kényelmes utazást tesz lehetővé.

  1. Már magyar menüs okosórák is léteznek

Nem beszélsz nyelveket? Az okosóra használatához már nem is feltétlenül kell. Egyre növekszik azoknak a márkáknak a száma, amelyek magyar nyelvű rendszerrel is elérhetőek.

További SmartWatch

Népszerű

Technokrata a Facebookon

IoT-Magazin.hu

Kütyük

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu