Connect with us

Hirdetés

technokrata

Az okosórák 5 előnyös tulajdonsága, amiért érdemes beszerezni őket

okosórák

SmartWatch

Az okosórák 5 előnyös tulajdonsága, amiért érdemes beszerezni őket

Az okosórák 5 előnyös tulajdonsága, amiért érdemes beszerezni őket

Manapság az okosók divatossá váltak a kütyük szerelmesei körében.

A nagy keresletnek hála egyre több cég gyárt okosórákat, még az olyan hagyományos óragyártók is, mint például a Fossil. Ideje bemutatunk az okosórák jó tulajdonságait, hogy eldönthesd, vajon megérik az árukat? Íme, 6 előny az eSmart jóvoltából!

  1. Gyors hozzáférés az értesítésekhez

Egy okosóra esetében a legfontosabb funkció nem az időjelzés, hanem az értesítések megjelenítése. Az óra lehetővé teszi egy üzenet elolvasását vagy egy Facebook-értesítés megtekintését anélkül, hogy elővennéd a mobiltelefonodat.

  1. Nulla nem fogadott hívás

Ha forgalmas utcán tartózkodsz, különösen, ha éppen motorozol, gyakran mulasztasz el hívásokat, mert a csengőhang és a vibráció nem elég figyelemfelkeltő. Az okosórák rezegnek, amikor valaki hív vagy SMS-t küld, ráadásul kinyomni vagy felvenni is gyorsabb őket, mint a telefont.

  1. Személyre szabott információ és egészségkövetés

Az okosórák segítségével számolhatod a lépéseidet, így minden nap edzhetsz a céljaid elérése érdekében. Elemzi az alvási adatait is – megmutatja, mennyit aludtál naponta, így elősegítheti a jobb alvást.

  1. Filmnézés és zenehallgatás

Ha nem zavar a képernyő mérete, okosórád mozivászonná válhat, hiszen a teljes filmet gond nélkül meg lehet nézni rajta. Az okosóra lehetővé teszi a fülhallgató csatlakoztatását is, hogy zenét hallgathass.

  1. Navigáció

Ha sokat utazol, különösen két kerének, ahol az okostelefonok rögzítése nem megbízható, egy okosóra hasznos lehet a számodra. Mutatja a térképet, a GPS-képes okosóra pedig kényelmes utazást tesz lehetővé.

  1. Már magyar menüs okosórák is léteznek

Nem beszélsz nyelveket? Az okosóra használatához már nem is feltétlenül kell. Egyre növekszik azoknak a márkáknak a száma, amelyek magyar nyelvű rendszerrel is elérhetőek.

További SmartWatch

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés