Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Nokia HSDPA megoldást szállít a németországi, a hollandiai, és a nagy-britanniai T-Mobile számára

Dotkom

A Nokia HSDPA megoldást szállít a németországi, a hollandiai, és a nagy-britanniai T-Mobile számára

A Nokia nagy sebességű letöltés csomag hozzáféréssel (HSDPA) megoldása a WCDMA hálózat szoftverfrissítése. A HSDPA-val az adatsebesség az első szakaszban eléri az 1-2 Mb/s-ot.

A T-Mobile és a Nokia megállapodást írt alá arról, hogy a Nokia biztosítja HSDPA megoldását a németországi, a hollandiai, és a nagy-britanniai T-Mobile számára.

A megállapodás értelmében a Nokia a HSDPA megoldását szállítja, valamint mindhárom országban elvégzi a T-Mobile rádióhálózatának kapacitásbővítését. A szerződés emellett a telepítésre, az engedélyeztetésre, és a hálózat-optimalizáló szolgáltatásokra is vonatkozik.

„A Nokia csúcstechnológiájú HSDPA megoldásának telepítésével igazi szélessávú hozzáférést, és vadonatúj szolgáltatásokat kínálhatunk ügyfeleink számára.” – mondta Joachim Horn, a T-Mobile Germany műszaki igazgatója, a nemzetközi tervezési és műszaki irányítócsoport vezetője. „2006-ban Németországban indul a HSDPA telepítése, ezután építjük ki a hollandiai és a nagy-britanniai hálózatot.”

„A Nokia nagy örömmel szállítja a T-Mobile számára a WCDMA technológia izgalmas új továbbfejlesztését.” – mondta Robin Lindahl, a Nokia Networks üzletágának alelnöke. „A megállapodás jó példája a Nokia és a T-Mobile között a mobil-hozzáférésű és szélessávú alkalmazások területén folytatott sikeres együttműködésének.”



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés