Connect with us

technokrata

A Nokia HSDPA megoldást szállít a németországi, a hollandiai, és a nagy-britanniai T-Mobile számára

Dotkom

A Nokia HSDPA megoldást szállít a németországi, a hollandiai, és a nagy-britanniai T-Mobile számára

A Nokia nagy sebességű letöltés csomag hozzáféréssel (HSDPA) megoldása a WCDMA hálózat szoftverfrissítése. A HSDPA-val az adatsebesség az első szakaszban eléri az 1-2 Mb/s-ot.

A T-Mobile és a Nokia megállapodást írt alá arról, hogy a Nokia biztosítja HSDPA megoldását a németországi, a hollandiai, és a nagy-britanniai T-Mobile számára.

A megállapodás értelmében a Nokia a HSDPA megoldását szállítja, valamint mindhárom országban elvégzi a T-Mobile rádióhálózatának kapacitásbővítését. A szerződés emellett a telepítésre, az engedélyeztetésre, és a hálózat-optimalizáló szolgáltatásokra is vonatkozik.

„A Nokia csúcstechnológiájú HSDPA megoldásának telepítésével igazi szélessávú hozzáférést, és vadonatúj szolgáltatásokat kínálhatunk ügyfeleink számára.” – mondta Joachim Horn, a T-Mobile Germany műszaki igazgatója, a nemzetközi tervezési és műszaki irányítócsoport vezetője. „2006-ban Németországban indul a HSDPA telepítése, ezután építjük ki a hollandiai és a nagy-britanniai hálózatot.”

„A Nokia nagy örömmel szállítja a T-Mobile számára a WCDMA technológia izgalmas új továbbfejlesztését.” – mondta Robin Lindahl, a Nokia Networks üzletágának alelnöke. „A megállapodás jó példája a Nokia és a T-Mobile között a mobil-hozzáférésű és szélessávú alkalmazások területén folytatott sikeres együttműködésének.”Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd