Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Nokia WCDMA gerinchálózatot szállít a 3 Ireland számára

Dotkom

A Nokia WCDMA gerinchálózatot szállít a 3 Ireland számára

A megállapodás jelenti a Nokia ötvenedik WCDMA 3G szerződését.

A Nokia bejelentette, hogy WCDMA 3G és IP gerinchálózatot, illetve NetAct hálózatkezelési megoldást szállít a 3 Ireland néven szolgáltató Hutchison 3G Ireland számára. A szolgáltató 2005. július 26-án indította el 3G hálózatát. A megállapodás jelenti a Nokia ötvenedik WCDMA 3G szerződését.

A Nokia hálózattervezéssel, projektirányítással, telepítéssel, és integrációs szolgáltatásokkal járul hozzá a hálózat gyors kiépítéséhez. A tervezési szolgáltatás az áramkörkapcsolt, a csomagkapcsolt, és az IP gerinchálózat szükséges kialakítását és konfigurációját tartalmazza.

A Hutchisonnal kötött megállapodás révén a Nokia egy újabb országban vetette meg a lábát, ugyanakkor megerősítette fő infrastruktúra szállítóként betöltött szerepét a Hutchison Groupnál.

„Alapos eljárás során a legjobb hálózatszállítót választottuk ki az írországi 3 számára.” – mondta Stephen Pilkington, a 3 Ireland kereskedelem-fejlesztési igazgatója. „A Nokia biztosítani tudja az a szakértelmet, amely a következő években elengedhetetlen lesz a hálózat kiépítéséhez. A Nokia nagy tapasztalatra tett szert a 3G WCDMA telepítések terén, és képes válaszolni igényeinkre, ezért biztosak vagyunk benne, hogy a legmodernebb mobilszolgáltatásokat kínálhatjuk majd ír ügyfeleink részére.”

„A Hutchison Group kiváló hírnévre tett szert a mobilkommunikáció terén. Örömmel folytatjuk szoros együttműködésünket az írországi 3G hálózat kiépítésével, amely tovább erősíti kapcsolatunkat a világ távközlési piacának egyik vezető szolgáltatójával.” – mondta Bob Bird, a Nokia Networks üzletágának alelnöke.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés