Connect with us

Hirdetés

technokrata

Ilyen olcsón ritkán tud ennyit egy mobil

Kütyük

Ilyen olcsón ritkán tud ennyit egy mobil

Kínában alig 42 ezret kell fizetni a nyolcmagos processzorral szerelt Redmi Note 3-ért!

Alig 5 évvel ezelőtt hozták létre egyáltalán a Xiaomi-t, a sokak által kínai Apple-nek nevezett vállalatot. Mára azonban nemcsak, hogy a saját piacukon érnek el sikereket, de nem nemzetközi szinten is egyre komolyabban veszik őket.

Épp ezért nem is meglepő, hogy legújabb, ma leleplezett phabletjük alaposan felülmúlja az elődjét. A Redmi Note 3-as ugyanis egy 5,5 colos, Full HD felbontású megjelenítőt, egy nyolcmagos, 2,2 GHz-en üzemelő MediaTek Helio X10 processzort és konfigurációtól függően 2 vagy 3 GB RAM-ot tartalmaz.

redminote3

Míg előbbi a 16 GB-os kivitel esetén jár, addig utóbbiért a 32 GB-os tárhelyet kell választani. A fémházas Note 3-ban a mai trendeknek megfelelően egy ujjlenyomat-olvasó is helyet kapott, illetve nem maradt ki a WiFi ac támogatás sem. A kétkártyás újdonság hátlapja egy 4000 mAh-es akkumulátort rejt, azaz várhatóan nem merül le a nap végére a készülék.

A Redmi Note 3-as alapverziójáért  Kínában alig több mint 42 ezer forintott kell fizetni, azaz könnyen a piac egyik legjobb ajánlata lehet. Ha ennyire olcsón nem is,  de 60-70 ezer forint körüli áron valószínűleg itthon is megvehetjük majd a mobilt, hivatalos garanciával.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés