Connect with us

technokrata

Kedvező árú kültéri tévé a láthatáron

element

Smart-TV

Kedvező árú kültéri tévé a láthatáron

Kedvező árú kültéri tévé a láthatáron

Az Element nevű vállalatot 2007-ben hozták létre az Egyesült Államokban, és a cég kínálatában az első pillanattól kiemelt szerepet kaptak a televíziók.

A gyártó a közelmúltban azt jelentette be, hogy színre lépnek egy kifejezetten kültéri használatra szánt készülékkel is. Ez az EP400AB55R, amely 55 hüvelykes 4K felbontású kijelzővel rendelkezik.

A termék Roku TV smart platformra épül, amely rengeteg különféle netes tartalom közvetlen elérését teszi lehetővé. A maximális képfrissítési rátája 60 Hz, és természetesen csepp, illetve porálló. A cég kiemelte, hogy törekedtek egy kifejezetten olcsó modell megalkotására, és az erőfeszítéseiket siker is koronázta. A fejlesztés hivatalosan az USA-ban került forgalomba 1500 dolláros áron, ami lényegesen kevesebb, mint amennyit az ugyanekkora, ugyanilyen felbontású Samsung The Terrace kültéri tévéért elkérnek, hiszen utóbbi 3300-3500 dollárt kóstál. Viszont az is tény, hogy a dél-koreai vállalat tévéje egy fontos területen egyszerűen rommá veri ezt a készüléke, ez pedig a fényerő, ami a kültéren iszonyatosan fontos, ha valaki nappal is szeretné használni a terméket. A Samsung Terrace maximális fénysűrűsége tartósan eléri az 1700 cd/m²-t, az Element EP400AB55R azonban csak 700 cd/m²-t tud. Ettől függetlenül benne van a pakliban, hogy sikeres lesz, és ha jól alakulnak a dolgok, akkor nem lennénk meglepve, ha idővel hazánkban is elérhetővé válna.

Forrás: Prohardver

További Smart-TV

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

IoT-Magazin.hu

Kütyük

Smart home

Érkezik a leggyorsabb videócsengő

2022. június 28. kedd
klímaberendezések
google

SmartWatch

Menő szíjakkal jön a Google Pixel Watch

2022. június 23. csütörtök

Smart home

Ilyen szempontok alapján választunk klímát

2022. június 22. szerda
ikea

Kütyük

Bakelitlejátszót dobott piacra az IKEA

2022. június 16. csütörtök

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu