Connect with us

technokrata

A Samsung bemutatja legújabb Neo QLED, Lifestyle és OLED televízióit

neo qled

Smart-TV

A Samsung bemutatja legújabb Neo QLED, Lifestyle és OLED televízióit

A Samsung bemutatja legújabb Neo QLED, Lifestyle és OLED televízióit

A Samsung bemutatja 2022-es televízióit, a Neo QLED és a Lifestyle, valamint a legújabb Samsung OLED sorozatokat.

A vállalat Képernyők mindenkinek! jövőképének megfelelően, a személyreszabható felhasználói élmény érdekében a fejlesztések minden eddiginél több választási lehetőséget biztosítanak a szórakoztatás, a technológiai megoldások és a formatervezés terén.

„A Samsung célja lehetővé tenni felhasználói számára, hogy az érdeklődési körüknek, a preferenciáiknak és az életmódjuknak megfelelően alakíthassák ki a technológiai környezetüket. A személyre szabhatóság minden eddiginél fontosabbá válik. A legújabb kijelzőtechnológiáknak, funkcióknak és formatervezési megoldásoknak köszönhetően idén valóban újrafogalmazzuk a televíziók otthonokban betöltött szerepét – mondta el Craig Cunningham, a Samsung Electronics Europe TV/AV termékekért felelős vezetője. – A vállalat minden felhasználó számára optimális megoldást biztosít, legyen elsődleges szempont a lenyűgöző 8K moziélmény, az edzéshez is kiváló osztott képernyő, vagy épp a lakás berendezéséhez illeszkedő formatervezési megoldások.”

Neo QLED 8K

A Samsung prémium portfoliójának csúcskészüléke, a Neo QLED 8K modell, kifinomult színmegjelenítéssel, kontrasztokkal, lenyűgöző képminőséggel, és egyedi megoldásokkal érkezik.

A mesterséges intelligencia alapú 8K Neural Quantum Processzornak köszönhetően még lenyűgözőbb a képminőség és a részletek megjelenítése. Az egyre kiterjedtebb 8K ökoszisztémának köszönhetően a felhasználók még egyszerűbben jeleníthetik meg a Samsung Neo QLED 8K televíziókon a Galaxy S22 okostelefonokkal készített 8K felbontású tartalmakat.

  • Kiváló teljesítmény: A Samsung 8K Neural Quantum Processzorának és a 8K-felskálázásnak köszönhetően még kiemelkedőbb a képminőség és a felhasználói élmény, legyen szó akár a legújabb kasszasiker lassú svenkjeiről vagy az akciódús sportjelenetek megjelenítéséről.
  • Felsőkategóriás kontraszt és fényerő: A hagyományos LED-ek méretének 1/40-edét jelentő MiniLED-nek és a 8K Neural Quantum Processzornak köszönhetően az új modellek drámaibb képsűrűség és kontraszt megjelenítésére képesek. A teljesítményt tovább fokozza a 14 bites mélységgel vezérelhető fényerő és a tükröződésmentes réteg, amely csökkenti a tükröződést és az egyéb zavaró tényezőket.
  • A lenyűgöző Infinity One kialakítás egyedi, 15,2 mm és 18,1 mm közötti mélységű, rozsdamentes acél bevonatú, szupervékony panelt jelent.
  • A QN900B készülékek az egyedülálló hangzásvilágot a 90W 6.2.4-csatornás megoldással érik el, amelynek köszönhetően a hangok szintre életre kelnek. A széria történetében először Smart TV-to-Soundbar Dolby Atmos csatlakoztathatósággal elérhető Samsung soundbaroknak köszönhetően még lenyűgözőbb hangzás érhető el.

A 2022-es Samsung Neo QLED 8K készülékek Magyarországra három sorozatban, QN900, QN800 és QN700, valamint négy különböző, 55-, 65-, 75- és 85 colos méretben érkeznek 2022. április 10-től.

Lifestyle TV modellek

A televíziók hangsúlyos szerepet játszanak a modern otthonok berendezésében, ahol egyre fontosabb a személyre szabhatóság és az egyediség kifejezése. A Samsung különleges Lifestyle TV kínálatában számos olyan újítás mutatkozik be, amelyek nemcsak a felhasználói élményhez járulnak hozzá, hanem a lakás stílusát is meghatározzák.

A The Frame 2022-ben új szintre emeli az otthoni művészetet. A Samsung új Matt kijelzője nem csak a csillogást és a tükröződést csökkenti a jobb láthatóság érdekében, hanem különleges felületével szétszórja a rá irányuló fényt, így a képminőséget nem befolyásolja a szobába besütő nap vagy a felkapcsolt lámpák fénye.

A The Frame továbbfejlesztett Art Store felületén, a több mint 1600 alkotást tartalmazó katalógusban még könnyebben megtalálhatók az egyes remekművek. A 2022-es The Frame felhasználók most az eddigi 1 hónap helyett két hónapon keresztül férhetnek hozzá díjmentesen az Art Store teljes kínálatához.

A The Serif különleges matt kialakítással érkezik, amely kiválóan illeszkedik a Matt kijelzőhöz, így az ikonikus formavilág még egységesebb lesz.

A 2022-es Lifestyle modellek Matt kijelzője elnyerte az Underwriters Laboratories (UL) független biztonsági intézet Tükröződésmentes minősítését. Az UL tanúsítványa a termékeket a Nemzetközi Megvilágítási Bizottság (CIE) szabványos Tükröződési Értékeihez viszonyítva vizsgálja.

A The Frame 2022 Magyarországon 32-, 43-, 50-, 55-, 65-, 75- és 85 colos méretekben lesz elérhető várhatóan 2022 áprilisától. A The Serif 43-, 50-, 55- és 65 colos méretben érhető el, 2022. áprilistól.

Samsung OLED

A Képernyők mindenkinek! filozófia jegyében, a még inkább személyre szabható technológiák érdekében a vállalat a Samsung OLED (S95B) készülékekkel bővíti termékportfólióját.

A Samsung OLED készülékek lenyűgöző teljesítményű 4K Neural Quantum Processzor technológiával, a Tizen platform minden okos funkciójával és a Dolby Atmos támogatással rendelkező Q-Symphony, valamint Samsung Object Tracking Sound (Többirányú hangzás minden jelenetben) megoldásokkal érkeznek.

A Samsung Neo QLED csúcskészülékekben is megtalálható Neural Quantum Processzorral felszerelt S95 OLED fényerő-növeléssel és érzékelhető színleképezéssel érkezik a még élethűbb, világosabb és pontosabb képmegjelenítés érdekében.

Az új Samsung OLED túlmutat a paneltechnológián, és különleges, az OLED TV készülékekben eddig nem elérhető képernyőélménnyel kínál a felhasználók számára egy újabb lehetőséget.

Nézd meg, hogy egyik legnagyobb forgalmú webáruházban éppen most melyek a legnépszerűbb televíziókészülékek vagy éppen a vásárló vélemények toplistája hogyan alakul jelenleg tévékészülékek sikerlistája. Ha az akciós árakra vagy kíváncsi akkor ide klikkelj.

További Smart-TV

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

IoT-Magazin.hu

Kütyük

klímaberendezések
google

SmartWatch

Menő szíjakkal jön a Google Pixel Watch

2022. június 23. csütörtök

Smart home

Ilyen szempontok alapján választunk klímát

2022. június 22. szerda
ikea

Kütyük

Bakelitlejátszót dobott piacra az IKEA

2022. június 16. csütörtök

SmartPhone

Komoly gépelési hiba a Sony-nál

2022. június 10. péntek

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu