Connect with us

Hirdetés

technokrata

Már Magyarországon is kapható a világ első vezeték nélküli LG OLED tévéje

oled

Smart-TV

Már Magyarországon is kapható a világ első vezeték nélküli LG OLED tévéje

Már Magyarországon is kapható a világ első vezeték nélküli LG OLED tévéje

Már Magyarországon is kapható a világ első vezeték nélküli OLED televíziója, az LG OLED evo M, amelyet nemrégiben mutatott be az LG.

A készülék a világ első olyan vezeték nélküli megoldásával érkezik, amely 4K képminőségben, 120 Hz-es valós idejű videó- és hangátvitelt tesz lehetővé.

Az LG OLED evo M különlegessége a Zero Connect Box nevű megoldás, ami lehetővé teszi, hogy a tévé működtetéséhez a tápegységen kívül semmilyen más kábelre ne legyen szükség. Az LG azok számára fejlesztette ki ezt az új vezeték nélküli megoldást, akik a tévéjüket különböző eszközökhöz és perifériákhoz, például játékkonzolokhoz és set-top-boxokhoz kényelmesen és problémamentesen szeretnék csatlakoztatni. A Zero Connect technológia révén a tévét többé nem övezi majd kábelrengeteg, így a felhasználók letisztult, rendezett környezetben merülhetnek el az OLED kijelző nyújtotta élményben.

A Magyarországon elérhető LG OLED evo M 77 vagy 83 hüvelykes OLED kijelzőn kínálja a Zero Connect Box kényelmét. A kép és hang 10 méteres távolságon belül 4K felbontásban (3840 x 2160 pixel) és 120 Hz-es frissítési rátával jut el a tévékészülékig.

A vezeték nélküli megoldással felszerelt készülék igazi innováció, amely fontos előrelépést jelent a televíziók fejlődésében. A Zero Connect Box számos csatlakozási lehetőséget támogat, köztük HDMI 2.1, USB, RF, LAN és Bluetooth-kapcsolatot, így a játékkonzoloktól a set-top boxokig sokféle eszköz vagy periféria használható a segítségével. A kép és a hang zökkenőmentes átvitele érdekében a doboz azonosítja az optimális átviteli útvonalat, antennája pedig a képernyő elhelyezkedéséhez mérten állítható a megfelelő irányba.

Az LG szabadalmaztatott vezeték nélküli kép- és hangátviteli megoldása nagy mennyiségű adatot képes továbbítani – akár háromszoros sebességgel a Wi-Fi 6E szabványhoz képest. A Zero Connect technológia a Dolby Vision és a Dolby Atmos technológiákat is támogatja.

Az LG OLED evo M a vállalat ultramodern dizájnjával érkezik, amellyel a képernyő úgy simul a falra, akár egy elegáns kép. Mivel az új tévé elhelyezéséhez nincs szükség szekrényre vagy asztalra, a felhasználók tetszésük szerint rendezhetik be a szobát, ahol a készülék helyet kap.

Magyarországon jelenleg a 77 és 83 hüvelykes modellek kaphatóak, és kizárólag az LG Webáruházban vásárolhatók meg:


További friss híreket talál a Technokrata főoldalán! Csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

További Smart-TV

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés