Connect with us

Hirdetés

technokrata

Több, mint egymillió Samsung ‘The Frame’ TV kelt el

frame

Smart-TV

Több, mint egymillió Samsung ‘The Frame’ TV kelt el

Több, mint egymillió Samsung ‘The Frame’ TV kelt el

A Samsung idén több mint egymillió darab The Frame televíziót értékesített világszinten, ez az első Lifestyle TV modell, amely milliós eladást ért el egy éven belül.

A 2017-es bemutatkozása óta Észak-Amerikában és Európában is a kiemelkedően népszerű készülék összesített eladásai az év végéig meghaladhatják a kétmilliót.

„A The Frame több mint egyszerű tévé, egy olyan Lifestyle termékről beszélünk, amely különleges kialakításával a helyiség dísze lesz, hatalmas művészeti kínálatával pedig színt visz a felhasználók mindennapjaiba – mondta el Simon Sung, a Samsung vizuális kijelzők üzletágának alelnöke és a sales és marketing csapatának vezetője. – Továbbra is az a célunk, hogy a The Frame képességeit még tovább fejlesszük, hogy az megfeleljen a felhasználók átalakuló igényeinek. Keressük az együttműködési lehetőségeket az erre nyitott galériákkal, múzeumokkal és művészekkel, hogy az Art Store kínálatát is tovább bővíthessük.”

Különleges kialakításban találkozik a forma és a funkció

A The Frame a Samsung Lifestyle TV kínálatának legnépszerűbb darabja. A készülék 2017-es bemutatása óta a kialakításában, elérhető funkcióiban és méretében egyaránt folyamatosan alakult, hogy még inkább illeszkedjen a felhasználók átalakuló stílusához és életmódjához.

A felhasználók az utóbbi években több időt töltenek otthon, a tartalomfogyasztás jelentős része is az otthoni eszközökön történik, így a televízióktól is többet várnak, így egy egyszerű kijelző helyett egy olyan készüléket, amely feldobja a lakást. A The Frame pontosan ilyen termék, amely a legújabb trendeknek megfelelően tartalmaz minden fontos funkciót és különleges formavilágával műalkotásként emeli az otthon fényét.

A képminőség fejlesztése és a felhasználói trendek alakulása miatt a Samsung minden évben alakított a The Frame újabb kiadásain. A 2020-as modell QLED kijelzőt kapott, így a színei még élénkebbek lettek. A készülékbe bekerült egy fényerő-érzékelő is, amely a környezeti fényhez igazítja a fényerőt, így a felhasználók még látványosabb képeket és videókat láthatnak. A vállalat 2021 júliusában mutatta be világszinten a 85 colos The Frame modellt, ezzel már hét különböző méretben érhető el a készülék, 32-, 43-, 50-, 55-, 65-, 75- és 85 colos képátlóval, így számos különböző stílushoz és lakásbelsőhöz is remekül illik.

A 2021-es The Frame kávája mindössze 24,9 mm-es, közel fele olyan keskeny, mint tavaly, így az egyedi, cserélhető keretekkel együtt elegánsabb lett a megjelenése. A felhasználók a különleges kiegészítőkkel könnyen személyre szabhatják a televíziót. Választhatnak a fehér, tikfa és barna színű modern, valamint az új domborhatású keretek közül, amelyek fehér és téglavörös színekben érhetők el. A The Frame a falra szerelve egy igazi galéria hangulatát idézi, a stúdióállvánnyal pedig kreatívan elhelyezhető a szoba bármely részében.

Stratégiai együttműködések az Art Store kínálatának bővítéséért

A különleges, modern kialakítás mellett a The Frame legfontosabb szolgáltatása az Art Store, a Samsung saját előfizetéses művészeti platformja. Amikor a felhasználók nem használják a tévét, a Háttér mód segítségével az Art Store remekműveinek hatalmas gyűjteményéből választott alkotások kerülhetnek a képernyőre. A kikapcsolt képernyő így nem marad üres, sötét folt a lakás középpontjában, hanem a dekoráció kiemelkedő eleme lesz.

A The Frame Art Store felületén a felhasználók több mint 1500, gondosan válogatott, világszerte elismert intézményekből származó műremekből állíthatják össze a saját személyes gyűjteményüket. A készüléken többek között megtekinthetők a magyar Szépművészeti Múzeum, a párizsi Louvre, a madridi Prado Múzeum vagy a szentpétervári Ermitázs Állami Múzeum műkincsei. A Samsung folyamatosan bővíti a gyűjteményt olyan feltörekvő alkotók munkáival, mint például a nemzetközi fotóriporter-csapat, a Magnum Photos vagy a vezető fotóművészeti csoport, a YellowKorner. A vállalat az új, látványos műalkotásokkal képes megmutatni a The Frame QLED képminőségében rejlő lehetőségeket. Az mesterséges intelligencia alapú automatikus válogatási technológiája részletesen elemzi az egyéni ízlést és preferenciákat, ennek megfelelően ajánl különféle műalkotásokat a felhasználók figyelmébe.

A The Frame emellett a 2020-as 500 megabájtról 2021-ben 6 gigabájtra növelt tárhelyet kínál a fényképek számára, így akár 1200 UHD minőségű fotó tárolására is alkalmas, amelyek közül a felhasználók a kedvenceiket napról napra viszontláthatják a képernyőn.

A Samsung Lifestyle TV kínálatáról további információ a www.samsung.com weboldalon érhető el.

További Smart-TV

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés