Connect with us

Hirdetés

technokrata

Kompakt, színes és gazdaságos: itt a Sharp új nyomtatója

Dotkom

Kompakt, színes és gazdaságos: itt a Sharp új nyomtatója

A Sharp piacra dobja kompakt, színes és gazdaságos, A4-es multifunkciós eszközét, amely támogatja a felhő alapú megoldásokat. Az MX-C301W eszköz a kis- és középvállalkozások igényeinek megfelelően lett megtervezve, és lehetővé teszi a gyors nyomtatást, fénymásolást, szkennelést, faxolást, valamint kiválóan alkalmas asztali eszköznek is nagyobb cégeknél, ahol már van A3-as berendezés. A gazdag alapfelszereltségnek, a korszerű megoldásoknak, valamint a felhő alapú megoldások támogatásának köszönhetően igazi forradalmat jelent a maga nemében.

Az MX-C301W model – 4 funkció 1 eszközben: nyomtatás, fénymásolás, szkennelés és faxolás. Az eszköz 3 GB memóriával, valamint 250 GB kapacitású merevlemezzel rendelkezik, ami lehetővé teszi a dokumentumok zökkenőmentes rendszerezését.

Starostiák József, a Sharp Electronics (Europe) cég CEE termékmenedzsere: “Az MX-C301W igazi forradalmat jelent a színes, A4-es multifunkciós eszközök szegmensében. Ez az első eszköz, ami új színvonal kijelölését teszi lehetővé számunkra. A tervezési stádiumban elhatároztuk, hogy olyan korszerű megoldásokat fogunk alkalmazni, amilyen pl. a kétprocesszoros felépítés, az „access point” mód, valamint az „Eco Scan” funkció. Az első megoldás lehetővé teszi a gyors hozzáférést mobil eszközökhöz, még akkor is, ha azok nincsenek jelen a céges hálózaton. A második a megtakarításban segít, mivel a nyomtatásért felelős alkatrészek nem kapnak áramot, miközben az eszköz nyomtatást nem igénylő feladatot végez, mint pl. a szkennelés. Ezen kívül biztosítani kívánjuk ügyfeleink számára a kötetlen munkát, ezért az eszközt Wi-Fi és hálózati kártyás kapcsolatra is alkalmassá tettük.”

A Sharp OSA (Open System Architecture) technológiának köszönhetően az új többfunkciós eszköz lehetővé teszi vállalkozások számára a felhő alapú számítástechnikai megoldások (pl. Sharp Cloud Portal Office vagy Sharpdesk mobile) teljes kihasználását, valamint haladó autorizációs megoldásokat, a nyomtatványokkal való elszámolást, vagy más eszközök monitoringját. Az MX-C301W rendelkezik egy nagy, színes, 7” méretű érintőpanellel, hálózati kártyával, valamint beépített Wi-Fi hálózattal, ami lehetővé teszi a felhasználók számára mobil eszközökről való nyomtatást.

„Az OSA technológiának köszönhetően eszközünk képes integrálódni a felhőszolgáltatásban lévő applikációkkal a legmagasabb fokú biztonság megőrzése mellett, de együtt tud működni a portfóliónkban és a piacon található különféle megoldásokkal is.” – teszi hozzá Starostiák József.

Az MX-C301W egy olyan eszköz, mely biztosítja a legmagasabb fokú biztonságot – vagyis lehetővé teszi a szkennelt dokumentumok titkosítását, lemez titkosítását, SSL szolgáltatást, az IEEE 802.1X biztonsági standard támogatását, PIN-kóddal való védelmet. Ezen kívül rendelkezik a „follow me printing” funkcióval, vagyis védi a bizalmas dokumentumokat, valamint megengedi, hogy azokat tetszőleges időpontban, az iroda egy tetszőleges berendezésén nyomtassuk ki.

Az eszköz percenként 30 (színes vagy fekete-fehér) oldalt képes kinyomtatni 55 g/m2-től 220 g/m2-ig tömegű berendezéseken. Alapfelszereléséhez tartozik egy kétoldalas lapadagoló az eredetikhez, valamint kétoldali nyomtatás (duplex). A nyomtatási funkciók között szerepel pl. személyi igazolvány nyomtatása, a szkennelés pedig minden népszerű funkciót ellát, vagyis az e-mailbe, az FTP szerverre, a hálózati mappába (SMB), USB-re, valamint a felhasználó asztalára való szkennelést.

Technikai adatok:

– Nyomtatási sebesség: 30 oldal percenként (színes és fekete-fehér)
– Az első nyomtatvány elkészültének ideje – 7,4 másodperc színes módban, 6,3 másodperc fekete-fehér módban
– 18 másodperces bemelegedési idő
– 50-lapos, kétoldalas lapadagoló 35 kép/perc szkennelési sebességgel
– Kétprocesszoros berendezés
– 3 GB RAM, 250 GB HDD
– 9.600 x 600 dpi felbontású színes nyomtatás
– Hálózati kártya és Wi-Fi az alapfelszereltségben
– Access point és Eco Scan funkciók
– Alap kapacitás: 300 lap, bővíthető 800 lapig
– Színes hálózati szkennelés e-mail-be, FTP szerverre, hálózati mappába (SMB), USB-re és a felhasználó asztalára, XPS (opció), TIFF, PDF és – JPEG formátumban.
– Szkennelés és nyomtatás USB-ről



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés