Connect with us

technokrata

Citizen jegynyomtató a Cinema City kedvence

Dotkom

Citizen jegynyomtató a Cinema City kedvence

A Citizen Systems Europe CL-S400DT ipari asztali nyomtatója népszerű választásnak bizonyul Kelet-Európa egyik legnagyobb mozicsoportjánál, ahol nélkülözhetetlen promóciós anyagok előállítására használják a berendezést. A magyarországi Cinema City hálózatot üzemeltető I.T. Magyar Cinema Kft. mozi- és ajándékjegyeket, valamint az utóbbi időben 3D-s szemüvegek csomagolására kerülő információs címkéket is készít ezekkel a Citizen készülékekkel. Bár a Cinema City más jegynyomtatókat is alkalmaz, a hazai pénztárosai körében az alacsony karbantartási igényű és könnyen kezelhető Citizen CL-S400DT a legkedveltebb.

Két éve a Cinema City kisméretű, ugyanakkor megfelelő kapacitású nyomtatót keresett, amely eleget tud tenni a nagy forgalmú időszakok alatti megnövekedett jegynyomtatási igénynek. “Azért a CL-S400DT-re esett a választásunk, mert a Citizen igen kedvező garanciális feltételeket biztosított, valamint elégedettek voltunk a korábbi Citizen CLP-521 nyomtatóink minőségével, amelyek több mint tíz év használat után is nagyon hatékonyan működtek, szinte nulla fenntartási költséggel. A CL-S400DT nagyon költséghatékony eszköz: a nyomtató ára is megfizethető, és a kiterjesztett garanciával a következő öt évben nincs gondunk a karbantartási költségekre. Összességében ez sokkal jobb ajánlat más márkákhoz képest.”mondja el Michal Wojtków, az I.T. Magyar Cinema Kft. IT menedzsere.

Az elmúlt két évben a Cinema City 45 db CL-S400DT készüléket szerzett be hazai filmszínházai számára, az utolsó hét nyomtató nemrégiben érkezett meg a mozihálózathoz. Jelenleg minden Magyarországon működő Cinema City moziban van legalább egy CL-S400DT berendezés az irodában, és két budapesti filmszínházban minden jegyértékesítési állomáson ezt a modellt használják jegynyomtatásra is, a Cinema City Westendben pedig csak Citizen jegynyomtatókat alkalmaznak. A külső hajtogatott médiára nyomtatott jegyek előállításán túl a Cinema City irodai célokra is használja a direkt termál nyomtatási technológiát alkalmazó CL-S400DT-t: ajándékjegyeket nyomtatnak vele címkére és magyar nyelvű tájékoztatót tartalmazó kis matricákat a 3D-s szemüvegek csomagolására.

A CL-S400DT olyan egyszerűen kezelhető, hogy szinte alig volt szükség a pénztárosok oktatására. Bár a Cinema City más jegynyomtató-márkákat is alkalmaz, a hazai pénztárosai a Citizen nyomtatókat preferálják, Wojtków szerint ezek a “legkedveltebbek” a körükben.

A Citizen Systems Europe kereskedelmi és szervizpartnereként is működő Vonalkód Centrum Kft. a régebbi készülékekről a CL-S400DT nyomtatókra történő átállásban támogatta a magyarországi Cinema City-t. A Vonalkód Centrum leszállította a kért Citizen berendezéseket a mozihálózat számára, s a konfigurálásban is segítséget nyújtott. “Mindig nagyon jó tapasztalataink voltak a Citizen nyomtatókkal: megbízhatók, egyszerűen használhatók és üzemeltethetők, és a nyomtatási teljesítményük is nagyon magas minőséget képvisel – az ügyfeleink kedvelik ezeket a készülékeket. A Citizen Systems szervizpartnereként igény esetén megjavítanánk a Cinema City Citizen nyomtatóit, de erre nincsen szükség, mert ezek a készülékek nagyon jó minőségűek.” – magyarázza Borók Imre, a Vonalkód Centrum Kft. értékesítési tanácsadója.

A Cinema City Lengyelországban, Izraelben, Csehországban és Szlovákiában működő filmszínházaiban is alkalmaz CL-S400DT nyomtatókat. A Cinema City minden újonnan megnyíló moziban is ezt a készüléket használja, és a meglévő régebbi nyomtatóit is erre a megbízható, alacsony karbantartási igényű eszközre cseréli le.

„Egy mozi esetében alapvető fontosságú, hogy a látogatók ne tapasztaljanak jegynyomtatási hiba miatti késedelmes kiszolgálást vagy problémát. Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy a nyomtatóinkkal támogathatjuk a Cinema Cityt ezen cél elérésében, és eszközeink a csoport működésének szerves részévé váltak.” – mutat rá Jörk Schüßler, a Citizen Systems Europe európai marketingmenedzsere.

A Citizen CL-S400DT számos más iparág számára is megfelelő választás különböző jegynyomtatási feladatok ellátására, alkalmas többek között beszállókártyák, árucímkék és jegyek előállítására például múzeumokban és rendezvényeken.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin