Connect with us

Hirdetés

technokrata

Két franchise-t is feltámaszt a Fox

LifeStyle

Két franchise-t is feltámaszt a Fox

Az amerikai filmstúdió legendás filmjeinek folytatását rendelte el.

Az erősen felnőtt kategóriájú Alien és Predator filmek régen rengeteg pénzt hoztak a konyhára. A gyártók ezért sok folytatást készítettek nekik. Az Alien első és második része is alapmű a sci-fi és thriller rajongóknak. A harmadik részt is remekül készítették el, azonban sajnos itt nem álltak meg és a 4. rész már siralmasra sikerült. A Predator is hasonló utat járt be. A Schwarzenegger főszereplésével mozikba került első film tarolt, még a második is elment, de az utolsó filmmel itt is buktak. Aztán jött a közös film, ráadásul kettő is, ami hasonló karriert futott be, mint késői társai.

predator-movie-shane-black1

Mindkét franchise az utóbbi években lendült fel ismét. Az Antal Nimród rendezte Predators nem vallott szégyent, nem beszélve a Ridley Scott-féle Prometheusról, ami egyfajta előtörténete az eredeti Alien-nek.

Most a Fox bejelentette, hogy nem csak a Prometheus kap folytatást, hanem a Predatort is még egyszer rászabadítják a Földre. Az előbbi film inkább hasonlít majd a 79-es eredeti filmhez történetben, mint a 2012-hez. A címe is erre utal: Alien:Covenant. A Predator-t Shane Black rendezi majd, akinek nem ismeretlen a terület. Szerepelt az első filmben is, mint a képregényt olvasó, szemüveges Schwarzi egységében. Ezen kívül hatalmas geek, és a Vasember 3-ban is megmutatta, hogy érti a dolgát.

alien_logo2.0.0

A gyártó az Alien : Covenant-ot 2017 októbere helyett már augusztusban be szeretné mutatni. Valószínűleg azért került előrébb a dátum, mert őszre egy szuperhős filmet terveznek, ami várhatóan a Deadpool 2 lesz, és nem szeretné a Fox, ha kiütné egymást a két film. A Predator 4 pedig 2018 márciusától érkezhet a mozik vásznára.

 

 

Forrás: Index



Szólj hozzá!

További LifeStyle

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés