Connect with us

Hirdetés

technokrata

Valószínűleg folytatni fogják a valaha volt legmenőbb Fallout részt

vegas

Geek

Valószínűleg folytatni fogják a valaha volt legmenőbb Fallout részt

Valószínűleg folytatni fogják a valaha volt legmenőbb Fallout részt

Egyre nagyobb az érdeklődés a New Vegas folytatása iránt az Xboxnál.

Jeff Grubb nem csak a megújuló PlayStation Plus kapcsán szolgált a napokban új információkkal, a Fallout játéksorozat rajongóinak minden bizonnyal nagy örömére állítása szerint az Xbox Game Studios berkein belül egyre gyakoribb beszédtémát jelent a Fallout: New Vegas folytatásának elkészítése.

Ez nem nagy meglepetés annak fényében, hogy a Microsoft még 2018 végén felvásárolta a játékot elkészített Obsidiant, majd 2021-ben a Fallout szellemi tulajdont birtokló Zenimax ernyőcég is a tulajdonába került, így jogi akadálya nincs a projekt megvalósításának. Grubb hangsúlyozta, hogy egyelőre csak fokozódó érdeklődés mutatkozik a potenciális játék kapcsán, az Obsidian erőforrásait meglévő projektek kötik le, a belátható jövőben érdemben foglalkozni sem lesz képes az ötlettel.

A Fallout-rajongók egy hangos tábora szerint a modern részek közül messze a Fallout: New Vegas sikerült a legjobban, amelyet arra alapoznak, hogy ebben a legerősebb a szerepjátékos vonulat. A Bethesda által fejlesztett Fallout 3-hoz és Fallout 4-hez képest sokkal nagyobb gyakorlati jelentőséget kaptak benne a fejlesztett képességek és a meghozott döntések, a specializált helyett minden lében kanál típusú karaktereket készítők rendszeresen két szék között a padlón találhatják magukat benne.

Forrás: ORIGO

További Geek

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés