Connect with us

Hirdetés

technokrata

Ha iPad Pro-t vennél, ez a tartozék tetszeni fog

Tablet

Ha iPad Pro-t vennél, ez a tartozék tetszeni fog

A Logitech mai napon mutatta be az Apple-el közösen fejlesztett, kifejezetten az iPad Próhoz készült kiegészítőit: a Logi CREATE billentyűzetet és a Logi CREATE tokot.

A közös munka eredményeként a Logitech dobja piacra az első, külső gyártó által készített billentyűzetet az iPad Próhoz, melynek ráadásul a csatlakoztatásával, bekapcsolásával és a töltésével sem kell majd külön vesződni, köszönhetően az új Apple Smart Connectornak.

CREATE KB Case Red

Mindkét Logi CREATE termék vékony és könnyű, ennek ellenére minden oldalról tökéletes védelmet nyújt a tableteknek. A sűrű szövésű, prémium szövet megvédi a készüléket az esetleges sérülésektől, karcolásoktól.

Billentyűzet háttérvilágítással

A Logi CREATE billentyűzet arra lett tervezve, hogy az Apple új Smart Connector csatlakozóját hasznosítva zökkenőmentesen kommunikáljon a tablettel. A csatlakozónak köszönhetően a kiegészítő megfelelő pozícióba történő állítása után automatikusan működésbe lép, és biztonságosan rögzíti az iPad Prót – nincs szükség Bluetooth-on keresztül történő csatlakoztatásra. Mivel a tablet látja el árammal a billentyűzetet, soha többé nem kell elemekkel és töltőkábelekkel vesződni. A Logi CREATE billentyűzetet hatékonyságra tervezték; teljes méretű, 19 mm-es, állítható háttérvilágítású billentyűi úgy lettek elosztva, hogy az iPad Pro és az iOS 9 minden előnyét ki tudják használni a vásárlók.

CREATE KB Case Blue

Az iOS gyorsbillentyűk segítségével emellett a tablet érintése nélkül hívható elő a kereső vagy a médialejátszó. A termék variálhatóságának köszönhetően több látószögből tekinthetünk a nagyképernyős iPad Próra attól függően, hogy filmet nézünk, vagy az Apple ceruzával dolgozunk. A Logi CREATE billentyűzet 149,99 eurós ajánlott kiskereskedelmi áron lesz kapható. Európában angol, német, svájci, olasz, francia, spanyol és a skandináv országok billentyűkiosztásával lehet majd megrendelni.

Nagy biztonságot adó védőtok

A Logi CREATE tok flexibilis állványába rejtett zsanérok stabilan tartják az iPad Prót, a betekintési szög 60 fokos tartományban variálható. Beállíthatjuk az iPadet filmnézéshez éles szögben, vagy szinte teljesen laposan is, ha az Apple ceruzával szeretnénk dolgozni – szinte minden tevékenységhez találunk megfelelő beállítást.

CREATE Any-Angle Red

A Logi CREATE Protective Case elölről és hátulról is védi az iPadet anélkül, hogy felesleges extra súlyt adna hozzá. A Logi CREATE Protective Case 79,99 eurós ajánlott kiskereskedelmi áron lesz kapható.

Elérhetőség

A Logi CREATE Backlit billentyűzet és a Logi CREATE Protective Case fekete, piros és kék színekben lesz kapható, várhatóan 2015 novemberétől.

CREATE Any-Angle Case Hinge Red

Mindkét termék megvásárolható lesz online, illetve az Apple üzleteiben is Amerikában, valamint néhány európai és ázsiai országban. További információkért látogass el a Logitech.com weboldalra, blogunkra vagy kövess minket Facebookon!



Szólj hozzá!

További Tablet

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés