Connect with us

Hirdetés

technokrata

Még élvezetesebb hibrid munkamegbeszélések a Logitech Sight AI kamerájának használatával

sight

Kütyük

Még élvezetesebb hibrid munkamegbeszélések a Logitech Sight AI kamerájának használatával

Még élvezetesebb hibrid munkamegbeszélések a Logitech Sight AI kamerájának használatával

A mesterséges intelligenciával működő többkamerás rendszer segítségével a távoli résztvevők is úgy érezhetik, mintha a konferenciaasztalnál ülnének

Bemutatkozott a Logitech (SIX: LOGN) (NASDAQ: LOGI) AI-alapú asztali kamerája, a Logitech Sight, amely a Rally Bar vagy Rally Bar Mini elülső kamerákkal együttműködve intelligens módon rögzíti a tárgyalóteremben mozgó résztvevők legjobb perspektíváját és követi a beszélgetéseket.

A hibrid munkavégzés világában a távolról dolgozók 43%-a számol be arról, hogy nem tud igazán bevonódni egy-egy megbeszélésbe – ezen a helyzeten segít a Logitech Sight kamerája, csökkentve a hibrid csapatok közötti egyenlőtlenségeket a tárgyalóteremben.

A közepes és nagyobb tárgyalótermek számára kifejlesztett kamera úgy rögzíti a hangot és a képet, hogy az még élvezetesebbé, élményszerűvé tegye  a megbeszéléseket a távoli résztvevők számára is

“A járvány idején mindannyian ugyanakkora kockában jelentünk meg az online munkamegbeszéléseken. A hibrid munkavégzés világában viszont az jelenti a kihívást, hogyan tudunk egyenlő feltételeket, ugyanazt az élményt biztosítani az irodában ülőknek és a távolról csatlakozóknak. Ügyfeleink visszajelzései alapján ez a hibrid munkavégzéssel kapcsolatos egyik legnagyobb kihívás”

– mondta Scott Wharton, a Logitech Video Collaboration üzletágának vezetője.

“A Logitech Sight kamera a Rally Bar vagy Rally Bar Mini eszközökkel kiegészülve a mesterséges intelligencia segítségével kezeli ezt a helyzetet – a több kameraszög és az intelligens váltás úgy követi a beszélgetéseket, ahogy azok a teremben zajlanak. Az első visszajelzések azt igazolják, hogy sikerült megoldást találnunk erre a kritikus problémára, amellyel minden szervezet találkozik.”

A mesterséges intelligenciával működő kamerát a terem elején elhelyezett Rally Bar vagy Rally Bar Mini eszközökkel kombinálva a nagyobb méretű terekre fejlesztették: a 4K kamerákkal és hét nyalábformáló mikrofonnal a Sight tisztán rögzíti a beszélgetéseket és a nem szóbeli megnyilvánulásokat. A RightSight és a Smart Switching funkcióknak köszönhetően a Sight kiválasztja a legjobb nézetet az asztali kamera és a terem elején kihelyezett kamera képe közül, intuitív módon váltva a személyes interakciók kameranézetei között, természetesen követve a beszélgetés menetét.

A Sight könnyedén használható a legnépszerűbb videokoncerencia-platformokkal, mint a Microsoft Teams, a Zoom vagy a Google Meet.

A Logitech készüléke könnyen telepíthető a csomaghoz mellékelt tartókkal és a beépített kábelrendezőkkel, ami az IT-csapatok számára kritikus fontosságú. Az ingyenes Logitech Sync szoftver használatával könnyedén felügyelhetőek az eszközök, amelyek frissítése, telepítése, beállítása egy felhőalapú felületről történik. A Logitech Sight kompatibilis a Scribe, a Rally Bar és Rally Bar Mini készülékekkel, így az IT-csapatok bátran telepíthetik ezt az új technológiát a meglévő eszközök mellé.

Karbonsemleges minősítés

A Logitech törekvéseinek köszönhetően a Sight karbonsemleges minősítéssel rendelkezik. Ezt azt jelenti, hogy a vállalat a termék és a csomagolás karbonkibocsátását nullára csökkentette.


További friss híreket talál a Technokrata főoldalán! Csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés