Connect with us

Hirdetés

technokrata

Megjelent az Amazon FreeTime

Dotkom

Megjelent az Amazon FreeTime

A szolgáltatás kifejezetten a családosok számára készült, gyerekbarát tartalommal, némi havidíjért cserébe.

Új szolgáltatással bővült az Amazon Kindle Fire családja, méghozzá a FreeTime Unlimited személyében, mely egyben egy új üzletág is a világ egyik legnagyobb online piacterét működtető vállalatnak. A FreeTime Unlimited feltelepítése után számos családi applikációhoz jutunk. Újdonság még a Gyereksarok (Kid’s Corner), mely már nem ismeretlen fogalom a Windows Phone 8 révén, vagyis a kisebbeket egy kóddal kizárhatjuk az applikációk azon részéből, amelyet károsnak ítélünk az eszközön.

A Prime előfizetéssel rendelkezőknek mindössze 3 dollárt kell fizetniük a program összes szolgáltatásáért gyerekenként, a komplett családi előfizetés pedig 7 dollár, de a gyerekszám 6 főig van csak meghatározva, mint felső határ. Ha nincs Prime előfizetés, akkor az összeg 5 illetve 10 dollár per hó. Ezért a pénzért a gyereke számos applikációt tudnak használni, például böngészhetnek az oktatási anyagok között, játszhatnak, könyveket olvashatnak és mesefilmeket is nézhetnek. A gyerekek szemének nem való appok pedig jelszóval és mindennel védettek. Nagycsalád esetén például jól jöhet, hogy előre meg tudjuk határozni, hogy mennyi ideje lehet egy gyereknek a táblagépen. Utána már nem tudja használni azt, például aznap.

Olyan nagy nevek, mint a Disney, a PBS, a DC Comics vagy a Nickelodeon, megígérték, hogy folyamatos tartalommal látják el a gyerekeket az applikációban, méghozzá felár nélkül. A FreeTime Unlimited OTA frissítésként hamarosan elérhetővé válik a Kindle Fire minden családtagjánál, maga a programhasználat azonban a havidíj miatt is, regisztrációhoz kötött. Aki pedig csak ki szeretné próbálni egy hónapra, erre is lehetősége van a Free Trial-ra kattintva.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés