Connect with us

technokrata

Megjelent az Amazon FreeTime

freetime

Dotkom

Megjelent az Amazon FreeTime

A szolgáltatás kifejezetten a családosok számára készült, gyerekbarát tartalommal, némi havidíjért cserébe.

Új szolgáltatással bővült az Amazon Kindle Fire családja, méghozzá a FreeTime Unlimited személyében, mely egyben egy új üzletág is a világ egyik legnagyobb online piacterét működtető vállalatnak. A FreeTime Unlimited feltelepítése után számos családi applikációhoz jutunk. Újdonság még a Gyereksarok (Kid’s Corner), mely már nem ismeretlen fogalom a Windows Phone 8 révén, vagyis a kisebbeket egy kóddal kizárhatjuk az applikációk azon részéből, amelyet károsnak ítélünk az eszközön.

A Prime előfizetéssel rendelkezőknek mindössze 3 dollárt kell fizetniük a program összes szolgáltatásáért gyerekenként, a komplett családi előfizetés pedig 7 dollár, de a gyerekszám 6 főig van csak meghatározva, mint felső határ. Ha nincs Prime előfizetés, akkor az összeg 5 illetve 10 dollár per hó. Ezért a pénzért a gyereke számos applikációt tudnak használni, például böngészhetnek az oktatási anyagok között, játszhatnak, könyveket olvashatnak és mesefilmeket is nézhetnek. A gyerekek szemének nem való appok pedig jelszóval és mindennel védettek. Nagycsalád esetén például jól jöhet, hogy előre meg tudjuk határozni, hogy mennyi ideje lehet egy gyereknek a táblagépen. Utána már nem tudja használni azt, például aznap.

Olyan nagy nevek, mint a Disney, a PBS, a DC Comics vagy a Nickelodeon, megígérték, hogy folyamatos tartalommal látják el a gyerekeket az applikációban, méghozzá felár nélkül. A FreeTime Unlimited OTA frissítésként hamarosan elérhetővé válik a Kindle Fire minden családtagjánál, maga a programhasználat azonban a havidíj miatt is, regisztrációhoz kötött. Aki pedig csak ki szeretné próbálni egy hónapra, erre is lehetősége van a Free Trial-ra kattintva.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek

2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd
the_english_surgeon_534448a

Alkalmazások, szoftverek

Idegesek leszünk, ha nem tölt fel elég gyorsan a selfie?

2017. február 27. hétfő