Connect with us

technokrata

Új tagokkal bővült a Lenovo Windows 8-as hibrid laptop/táblagép-családja

Laptop

Új tagokkal bővült a Lenovo Windows 8-as hibrid laptop/táblagép-családja

A Lenovo Yoga után megérkeztek az új családtagok, melyek egységesen a Convertibles néven futnak. A családban mindenki megtalálja a neki való tablet-laptop hibridjét, legyünk akár üzletemberek vagy bulizós fiatalok.

A Lenovo bejelentette új termékcsaládjának, a Convertibles-nek négy, kifejezetten Windows 8/RT operációs rendszerre tervezett gépének megjelenését, azzal a céllal, hogy változást hozzon a PC használatban, és hogy újraértelmezze a mobil számítástechnika jövőjét. A fogyasztók számára a Lenovo olyan érintés optimalizált termékeket kínál az új termékcsaládban, mint az IdeaPad Yoga 13, amely kiváló ötvözetét nyújtja a játékosságnak és a produktivitásnak, a Yoga 11, amely egy karcsú, kiváló útitárs, vagy az IdeaPad Lynx, amely egy kétmagos Intel® Atom processzorral ellátott tablet. A Lenovo üzleti felhasználóknak szánt gépe a ThinkPad Twist, amely egy olyan munkára termett készülék, amely új fordulatot hoz a tradicionális átalakítható tabletek világába.

Az IdeaPad Yoga 13: Teljesen Egyedi Módon Válthatunk a Funkciók Között

Az IdeaPad Yoga forradalmi zsanérjai lehetővé teszik, hogy egyedülálló módon a gép 360 fokban kihajtható legyen, és egy egyszerű mozdulattal a laptop tabletté alakuljon át. A világ egyik legelső többfunkciós Ultrabookja, a Yoga 13 nagyfokú rugalmasságot enged a játék és a munka között, kompromisszumok nélkül. Az akár harmadik generációs Intel Core i7 processzorral ellátott, Windows 8 operációs rendszerrel futó Yoga 13 laptop szintű teljesítményt nyújt; megállás nélkül bírja az egész napos munkát köszönhetően a szuper vékony,16,9 mm-es kivitelnek és a 8 órás akkumulátor üzemidőnek. A zsanér kihajtásával a Yoga 13 átalakul egy multimédiás tabletté, olyan gazdag audio vizuális funkciókkal, mint a Dolby Home Theatre. A képek, videók és weboldalak lenyűgöző képet mutatnak a 13,3 inches, nagyfelbontású IPS kijelzőn, ami világos hátteret és élénk színeket biztosít. A felhasználó kézmozdulatokkal is lapozhat a képek között a Motion Control technológia segítségével, vagy egyszerűen használhatja az érintőkijelzőt.

 

Az IdeaPad Yoga 11 Egyensúlyba Hozza az Erőt és a Mobilitást

A kisebb kijelzővel rendelkező hasonmás, a Yoga 11, a világ legvékonyabb, mindössze 15,6 mm-es többfunkciós PC-je. A Yoga 11 vékony kialakítása, 11,6 inches kijelzője és a hosszú, 13 órás akkumulátor ideje kitűnő választás azoknak, akik folyton mozgásban vannak. A NVIDIA Tegra 3 – a világ egyetlen négy magos processzora Windows RT-re – segítségével a Yoga 11 felhasználói HD filmeket nézhetnek, játszhatnak, internetezhetnek vagy éppen Microsoft Office alkalmazásokkal dolgozhatnak szinte egész nap. Ezen kívül még egy plusz: a Yoga 13 és 11 teljesen új üzemmódokban használható. A kijelzőt kihajtva válthat Álló helyzetre, ami videók és képek nézegetéséhez ideális. A gépet felfordításával Sátor módban pedig videó chatelhet vagy játszhat.

 

 IdeaTab Lynx: Összeköt a Digitális Világgal

Az IdeaTab Lynx az egyike az első olyan Windows 8 alapú tableteknek, amely kétmagos Intel Atom processzorral van ellátva. Ezt a pehelykönnyű 11,6 inches tabletet azoknak szánja a Lenovo, akik össze akarják kötni a szórakozást a munkával: akik Windows 8 alkalmazásokat használnának a multi-touch kijelző segítségével, vagy akik a billentyűzet csatlakoztatásával a teljes PC élményt szeretnék átélni, Microsoft Word dokumentumszerkesztéssel, PowerPoint prezentációk, vagy Excel táblák készítéssel.

A Lynx-szel a felhasználó akár otthon hagyhatja a töltőjét, köszönthetően a hihetetlen, 16 órás akkumulátor időnek (az opcionális billentyűzettel), és élvezheti a mozi minőségű audio hangzást a Dolby Home Theatre-rel, illetve könnyen csatlakoztathatja gépét nyomtatókhoz, merevlemezekhez vagy más kiegészítőkhöz a billentyűzeten található teljes méretű USB csatlakozó segítségével.

 

ThinkPad Twist Új Fordulatot Hoz a Kisvállalkozások Számára

A ThinkPad Twist egyszerűvé teszi a döntést, ha egy elérhető áru, de minden igényt kielégítő gépet keres. Használható nagyteljesítményű Ultrabookként, vagy a fedelét kifordítva tabletként. A 12,5 inches ThinkPad Twist a felhasználóknak biztosítja az üzleti és magán felhasználáshoz szükséges technológiákat is. A kivételes üzleti szintű produktivitást a ThinkPad Twist harmadik generációs Intel Core i7 processzora, a nagy, akár 500 GB-os tárhely vagy 128 GB SSD, valamint a legendás ThinkPad billentyűzete, és minőségi, megbízható funkciói biztosítják. A majdnem egész napos akkumulátor időnek köszönhetően a gép kiválóan alkalmas a többórás munkára, és akár egy tabletnél, rendszere hamar feláll készenléti állapotból. Ez az erőteljes gép olyan kifejezetten kisvállalkozásoknak szánt software eszközöket is tartalmaz, mint például az Intel Small Business Advantage által támogatott Lenovo Solutions for Small Business és a Lenovo Cloud Storage by SugarSync.

A ThinkPad Twist ragyogó HD, 350nit fényerejű IPS kijelzője és a Dolby Home Theatre audio technológiája kitűnő multimédiás élményt biztosít. Legyen szó akár video prezentációról vagy egy akció dús filmről, egyszerűen átjátszhatja a HD videót mini-HDMI-n vagy DisplayPort jack-en keresztül, és már csak fel kell tekernie a hangerőt. Mint a Yoga, a Twist is átalakítható álló üzemmódba, amely egy kitűnő funkció a multi-touch kijelzőn végzett közös munkához.

A korábban bejelentett Windows 8-ra tervezett és az lntel következő generációs CPU technológiájával ellátott ThinkPad Tablet 2 is ebben a hónapban debütál együtt a Convertibles termékcsaláddal. A többfunkciós tablet akkumulátor ideje akár 10 óra is lehet egyetlen feltöltéssel, és alig több mint fél kilogrammot nyom – könnyebb, mint a legnagyobb versenytársa -, valamint digitalizáló és ceruza is választható a precízebb bevitelhez. A 3G modemmel bárhol és bármikor csatlakozhat az internethez, és a gépen futnak a Windows 8 és a már megszokott asztali alkalmazások is. Ez a sokoldalú tablet lehetővé teszi, hogy a felhasználók a több ujjas érintő kijelző és a ceruza segítségével úgy dolgozhassanak, ahogy csak szeretnének, és a választható ThinkPad Tablet 2 billentyűzet dokkolásával még teljesebb PC élményt érjenek el. A ThinkPad Tablet 2 az IT szakemberek számára is könnyen kezelhető, mivel biztonsági és vállalati szintű szolgáltatást és támogatást is nyújt, hogy segítse a cégek IT munkatársait, hogy könnyedén telepíthessék a gépet saját üzleti környezetben.Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin