Connect with us

Hirdetés

technokrata

Felülmúlta a Microsoftot a Sony

Smart home

Felülmúlta a Microsoftot a Sony

Végre teljes pompájában is megcsodálhatjuk a Playstation 4-et.

Június 11-én hajnalban, a 2013-as E3-on végre hivatalosan is leleplezte legújabb konzolját a Sony. A februári bemutatón leginkább a szolgáltatásokról esett szó, olyannyira, hogy a gép külsejét meg sem mutatták. Szerencsére most törlesztette ezt az adósságát a japán vállalat, és végre teljes pompájában megcsodálhatjuk az elkövetkező évek sikertermékét.  A készülékház meglehetősen semmilyen formatervet kapott, semmiképpen sem lesz a szoba dísze  mint amilyen a Playstation 3 első kiadása volt.

ps4

 

Fontos különbség, hogy ellentétben a Microsoft termékéhez, a Playstation 4-hez nem jár gyárilag a kamera, ezt 59 dollárért kell megvásárolni. Ha már a tartozékoknál járunk, érdemes megemlíteni, hogy az alap kivitelbe egy 500 GB-os HDD kerül, ezt kedvünk szerint bővíthetjük. Sok játékost bosszantott fel, hogy a Playstation 3 még mindig RCA kábellel kerül gyárilag forgalomba, szerencsére ez már a múlté a PS4 HDMI kábellel a dobozában érkezik.

ps4-ds4-ps-4-eye

Azok viszont nem lesznek felhőtlenül boldogok, akik sokat játszanak többjátékos módban, mivel ezután ehhez Playstation+ előfizetésre lesz szükség ami évi 10-15 ezer forint kiadást jelent.  Igaz, ezért tucatnyi extra szolgáltatás és néhány alkalommal ingyenesen letölthető játék is jár.

A végső csapást ugyanakkor nem is maga a készülék, hanem annak árazása gyakorolta a Microsoftra. Az amerikai vállalat ugyanis alig néhány órával előtte jelentette be, hogy terméke 499 dolláros áron kerül a boltok polcaira. A Sony ezt sikeresen felüllicitálta, így mindössze 399 dollárt kell fizetnünk a legújabb Playstation-ért.

ps4press4



Szólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés