Connect with us

Hirdetés

technokrata

A világ első hálózati tárolója Blu-ray meghajtóval

Laptop

A világ első hálózati tárolója Blu-ray meghajtóval

Az LG Electronics a 2009-es Nemzetközi Szórakoztatóelektronikai Vásáron (CES) hálózati tárolóeszközével (NAS) együtt a tárolási lehetőségek széles választékát is bemutatta.

Az LG új hálózati tárolóeszköze, mely elsősorban a technológia iránt fogékony fogyasztókat, valamint a kisvállalkozókat és az otthonról dolgozó felhasználókat célozza, a CES innovációs díját is elnyerte. A készülék kiemelkedő tulajdonsága, hogy a nagy mennyiségű adat biztonságos tárolását a nagy felbontásban történő olvasás és írás lehetőségével kombinálja.

“A digitális tartalom megbízható és biztonságos tárolása prioritást élvez mind a műszaki szakemberek, mind a kisvállalkozók és az otthonról dolgozók körében” – mondta Peter Reiner, az LG Electronics North America marketingért és stratégiáért felelős alelnöke. “Az LG új hálózati tárolói tökéletesen kiegészítik díjnyertes optikai lemezmeghajtó-kínálatunkat, mivel azon felül, hogy az adatokat biztonságosan tárolják, nagy kapacitást biztosítanak, valamint lehetővé teszik, hogy a felhasználók olvassanak és írjanak Blu-ray lemezeket is.”

A világ első beépített Blu-ray meghajtóval ellátott hálózati tárolóeszköze, az LG N4B1 PC helyett közvetlenül a hálózathoz kapcsolódik, ily módon lehetővé teszi az adatok hatékony és biztonságos tárolását. Kapacitását négyes csatlakozású tárolókonfigurációban maximum 4 TB-ra lehet növelni. Az egyszerűbb archiválás céljából az N4B1 automatikusan tartalomkatalógust hoz létre, valahányszor a Blu-ray lemezre adatok kerülnek. A felügyeleti rendszer ezen felül önműködően nyomon követi a letöltéseket, ezáltal időt és helyet takarít meg a vállalkozások tulajdonosainak és a felhasználóknak, mivel nem tárolja duplán a fájlokat.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés