Connect with us

technokrata

CD/DVD nyomtatás gyorsan, nagy mennyiségben

Microboards_PF-Pro

egyéb kütyük

CD/DVD nyomtatás gyorsan, nagy mennyiségben

A szuperlemez.hu nem először bizonyította be: egy professzionális CD/DVD nyomtató berendezéssel egyszerűen, gyorsan és főként költséghatékonyan lehet nagy mennyiségű optikai lemezt feliratozni, grafikával ellátni.

A cégek életében gyakran fontos szerepet játszik 1-1 CD, DVD vagy Blu-ray adathordozó, aminek elnevezése többnyire egy alkoholos filccel történik; az igényesebbek – megfelelő lemezek és írókészülékek esetén – a Lightscribe technológiát felhasználva teszik szebbé a korongokat.

Létezik azonban professzionális megoldás is erre a feladatra, amely a szemnek sokkal tetszetősebb, mégis költséghatékony kivitelt eredményez. A Szuperlemez Kft. korábbi tesztünkben is bebizonyította, hogy a Microboards termékeire érdemes odafigyelnünk, ha igényes CD/DVD nyomtatást szeretnénk. Ezúttal a Microboards PF-Pro-t volt szerencsénk megismerni, ami a korábbi printer immár 4 patronos, továbbfejlesztett változata.

Mivel maga a készülék sem kis méretű, ezért nem meglepő módon a csomagolása is viszonylag nagy. A dobozból kihámozva az eszközön kívül a különböző útmutatókat találjuk, illetve egy tápkábelt, egy 2.0-s USB nyomtatókábelt, az üres lemezek adagolására szolgáló rudakat, valamint a 100 lemezzel is megbirkózó kimeneti tárolót. Ez utóbbi alja értelemszerűen a készülék alsó paneljének síkja alá lóg be, ezért magát a nyomtatót érdemes az asztal szélére elhelyezni. A doboz tartalmaz még egy telepítőlemezt, négy nyomtatópatront (cián, magenta, sárga és fekete) illetve a nyomtatófejeket (sárga és fekete, valamint cián és magenta).

Üzembe helyezéshez szükség van a tintapatronok telepítésére. A fedlap felnyitásával a patronoknak helyet adó tartók középre mozognak, így könnyen beléjük tehetjük a színes, illetve fekete cartridge-eket. Mielőtt csatlakoztatnánk az USB kábel révén a masinát a számítógéphez, installálni kell a hozzá adott drivert. Ezután Windows 2000, XP és Vista alatt is életre kelthető a CD/DVD nyomtató, amivel párhuzamosan a SureThing CD Labeler Microboards Edition ötödik generációs változata is telepítésre kerül. Ezen felül a Microboards Printer Toolbox is installálódik a PC-re, amivel olyan fontos információk birtokába juthatunk, mint például az egyes cartridge-ekben levő tinta fogyásának mértéke.Szólj hozzá!

További egyéb kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd