Connect with us

Hirdetés

technokrata

Teszt: minőségi Golla tokok minden mennyiségben

egyéb kütyük

Teszt: minőségi Golla tokok minden mennyiségben

A Gigatel által forgalmazott Golla termékek nem csak praktikusak, hanem még szemrevalók is egyben, és az áruk sem vészes.

A szivárvány szinte minden színében kaphatóak a Golla Mobile Bag névre keresztelt mobiltelefon tartók, melyeket ráadásul divatos minták díszítenek és alapanyaguk is minden esetben eltérő, így például akar farmerszövet is lehet. A korrekt rögzítésről egy méretes karabiner gondoskodik, melyhez még egy hosszú hordszíj is jár. A mobilunkat felül kell becsúsztatni, a hátsó cipzáras részbe pedig egy kis pénzt, vagy egyéb apróságokat is el lehet rejteni.

A puha, de mégis ellenálló borítást kapott Golla Digi Baghez is jár karabiner és hordszíj, de hátsó cipzáras fakk nincs ezen a modellen, melyet egyébként kifejezetten ultra-kompakt digitális fényképezőgépekhez fejlesztett ki a gyártó.

Végül, de korántsem utolsó sorban szólnunk kell még a Golla Music Bagről. Ez a tépőzáras kialakítású, elsősorban hordozható digitális zenelejátszókhoz szánt, de mobilokhoz és fényképezőgépekhez is használható tok belül két elszeparált rekesszel rendelkezik és a hátsó részén is találunk egy kis cipzáras tárolórészt.



Szólj hozzá!

További egyéb kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés