Connect with us

Hirdetés

technokrata

A BMW-nél is tesztelték a Siemens újdonságát

Laptop

A BMW-nél is tesztelték a Siemens újdonságát

Kirakatban a vállalat RFID-portfoliója az idei CeBIT-en.

A kiállításon a Siemens lesz az egyetlen cég, amely RFID termékek és szolgáltatások teljes választékát mutatja be „egy kézből”. Ez a portfolió megkönnyíti a vállalatoknak RFID-megoldásaik megindítását, és segítenek csökkenteni a beruházási költségeket.

Sok vállalat alkalmaz ma már, akár régebb óta is, RFID-megoldásokat, de sokan óvatoskodnak még. Ennek egyik oka, hogy az alkalmazott eszközökkel magukra vannak hagyva; nem találva IT-szolgáltatót, aki azokat számukra és helyettük működteti; de ha találnak is ilyet, az nem az, aki az alkalmazást kifejlesztette.

A Siemens, felismervén ezeket a kezdeti nehézségeket, „AutoID Services” néven komplett RFID-szolgáltatásokból állított össze számukra egy csomagot. A tanácsadástól kezdve a hardver és szoftver implementálásán át annak integrálásáig a felhasználó IT-környezetébe és a megoldás 24 órás help-deskkel támogatott üzemeltetéséig a Siemens mindent elvégez. Az ügyfél pedig csak azért fizet, amit ténylegesen használ is.

Több mint 300.000 installált író/olvasó készülékkel a háta mögött a Siemens az RFID-piac vezetője Európában. De a cég a szükséges transzpondereket és a szoftvert is szállítja a middleware-ről a különféle ágazat-specifikus alkalmazási szoftverekig. Az idei CeBIT-en a Siemens a fogyasztási cikkekre, a gépkocsikra, a gyógyszer-iparra, az egészségügyre és a konténer-logisztikára helyezi a hangsúlyt. A látható ID-példák között szerepel majd a BMW és a Premiere TV-hálózat logisztikai szolgáltatója.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés