Connect with us

Hirdetés

technokrata

Érintőkijelzős lézer multifunkciós Lexmark újdonság

Laptop

Érintőkijelzős lézer multifunkciós Lexmark újdonság

A Lexmark bemutatta X642e típusjelű lézer multifunkciós eszközét (MFP), mely nagy teljesítményt kínál kedvező áron – bármely irodába.


A Lexmark X642e kategóriája leggyorsabbja percenként 43 (A4) oldal nyomtatásával illetve másolásával. Alapkiépítésben kínál legal méretű (216×356 milliméter) lapolvasást és faxolást.

A Lexmark X642e része egy 14,5 centiméter átmérőjű e-Task interfész, amely könnyen testre szabható – egyetlen ikon megnyomására egyszerűsítve így az összetett feladatok elvégzését. Az érintőképernyő funkciói megegyeznek a nagyobb, 20,3 centiméter átmérőjű színes érintőképernyőével, amely a felsőkategóriás Lexmark lézer multifunkciós eszközökben, mint például a Lexmark X646e típusban találhatók, de ára kedvezőbb annál, így több felhasználó számára teszi elérhetővé a csúcstechnológiát.

A Lexmark X642e kategóriája egyetlen olyan készüléke, amely nemcsak érintőképernyős felületet kínál, de annak optimális látószöge is beállítható.

A Lexmark X642e kategória-első abban is, hogy képes PDF file-okat és képeket beszkennelni, illetve nyomtatni közvetlenül USB flash tárolóeszközről. Számos bemeneti opcióval és szolgáltatással (mint például duplex-egység) minden vásárló egyedi igényei szerint konfigurálható.

A biztonsági szempontokat előtérbe helyező felhasználók kedvéért a Lexmark X642e alapkiépítésben kínál nagyvállalati szintű biztonsági szolgáltatásokat, mint például az IPSec, SSL, SNMPv3 és 802.1x hitelesítés.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés