Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Microsoft Dynamics AX fejlesztésén dolgozik az XAPT Hungary

Laptop

A Microsoft Dynamics AX fejlesztésén dolgozik az XAPT Hungary

A vállalatirányítási piacon érdekelt és a Microsoft Axapta, Navision és CRM rendszerek szállításában piacvezető szerepet betöltő XAPT Hungary Kft-t a Microsoft partnernek választotta az Axapta 4.0 (Dynamics AX) fejlesztésébe és piacravitelébe – nyilatkozta Énekes Dániel üzletfejlesztés és szolgáltatási igazgató.

A Microsoft amerikai fejlesztő központja Kelet-Európából egyedüliként az XAPT Hungary Kft-t választotta ki a Microsoft Dynamics termékcsalád Technology Adaption Program (TAP) nevű projektjébe, amelynek keretében az XAPT szakemberei a redmondi központban, illetve a dániai Dynamics fejlesztő központban együtt dolgoznak a Microsoft vezető fejlesztőivel az Axapta 4.0 új verziójának a Microsoft Dynamics AX rendszernek a fejlesztésén és implementálásán. A 10 hónapos projekt keretében az XAPT négy szakembere felváltva dolgozik a két helyszínen. Az XAPT szakemberei a napokban érkeztek haza az 1-1 hetes redmondi és vedbaeki útról.

A Microsoft Dynamics testesíti meg a Microsoft korábban „Project Green” néven ismert kutatási és fejlesztési koncepciójában felvázolt stratégiát, amelynek során az eddig különálló vállalatirányítási termékek – két hullámban – a rendszerek legjobb funkciói a munkafolyamatok szerepkör-alapú optimalizálásán keresztül, a leginnovatívabb technológiai háttérrel a Microsoft Dynamics-ban kerülnek egyesítésre.

„Rendkívül megtisztelő és nagy elismerés számunkra ez a meghívás” – mondja Énekes Dániel az XAPT üzletfejlesztési és szolgáltatási igazgatója. „A Dynamics AX-ot világszerte 1800-an forgalmazzák, melyek közül 10 partnert választott a programba a Microsoft. Megerősítést ad számunkra, hogy nemzetközi viszonylatban is elismerésre méltó munkát végzünk az Axapta implementálásában és fejlesztésében. Számunkra és ügyfeleink számára is rendkívül hasznos ez az együttműködés a Microsofttal. A program keretében a Microsoft Dynamics AX implementálásra kerül egy ügyfelünknél még a nagyközönség számára elérhető piacra kibocsátás előtt, így a kibocsátás pilllanatában felkészülten tudjuk a piacra vinni a rendszert, valamint a korábbi verziókról való átállásokat is nagy szakértelemmel és hatékonysággal tudjuk elvégezni. Középtávú stratégiánk szempontjából kifejezetten előnyös számunkra, hogy részt vehetünk a Microsoft első Dynamics termékének a piacra vitelében és a Dynamics program első hulláma során betekintést kapunk a későbbiekben megvalósuló közös kóddal rendelkező Dynamics integrált ERP rendszer fejlesztésének folyamatába, melyhez tudjuk alakítani piaci tevékenységünket.”

„Hasznos tapasztalatokra tettünk szert már eddig is azzal, hogy közvetlen szakmai és személyes munkakapcsolatot alakítottunk ki az Dynamics AX vezető fejlesztőivel” – mondja Árendás Bence, az XAPT fejlesztési igazgatója. „Büszkék vagyunk arra, hogy a világ vezető szoftvertechnológiai cége partnereként dolgozhatunk és elismerik munkánkat, sőt számítanak a szakértelmünkre. A Dynamics program keretében a Microsoft kifejezetten fókuszál termékeinek még szorosabb integrálására, melyre jó példa a Dynamics AX-nak a .NET 2.0-val és a SharePoint technológiával történő integrációja. A Microsoft a napokban jelentette be, hogy a .NET rendszerének a következő, 3.0-ás generációja integrált adatkezelésre lesz képes. Az Axapta jelenleg is a legmodernebb technológiával rendelkezik a vállalatirányítási piacon, kifejezetten az integrált adatkezelése révén, azonban a .NET 3.0 –hoz kapcsolódó bejelentés és az Axapta felépítése lehetővé teszi a rendszer fejlesztőeszközének és nyelvének az X++-nak a CLR (Common Language Runtime) alá történő implementálását, mellyel a Microsoft megteremeti a Dynamics rendszerek technológiai alapjait, kihasználva a teljes .NET környezet által nyújtott további előnyöket.”



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés