Connect with us

A Microsoft Dynamics AX fejlesztésén dolgozik az XAPT Hungary

Laptop

A Microsoft Dynamics AX fejlesztésén dolgozik az XAPT Hungary

A vállalatirányítási piacon érdekelt és a Microsoft Axapta, Navision és CRM rendszerek szállításában piacvezető szerepet betöltő XAPT Hungary Kft-t a Microsoft partnernek választotta az Axapta 4.0 (Dynamics AX) fejlesztésébe és piacravitelébe – nyilatkozta Énekes Dániel üzletfejlesztés és szolgáltatási igazgató.

A Microsoft amerikai fejlesztő központja Kelet-Európából egyedüliként az XAPT Hungary Kft-t választotta ki a Microsoft Dynamics termékcsalád Technology Adaption Program (TAP) nevű projektjébe, amelynek keretében az XAPT szakemberei a redmondi központban, illetve a dániai Dynamics fejlesztő központban együtt dolgoznak a Microsoft vezető fejlesztőivel az Axapta 4.0 új verziójának a Microsoft Dynamics AX rendszernek a fejlesztésén és implementálásán. A 10 hónapos projekt keretében az XAPT négy szakembere felváltva dolgozik a két helyszínen. Az XAPT szakemberei a napokban érkeztek haza az 1-1 hetes redmondi és vedbaeki útról.

A Microsoft Dynamics testesíti meg a Microsoft korábban „Project Green” néven ismert kutatási és fejlesztési koncepciójában felvázolt stratégiát, amelynek során az eddig különálló vállalatirányítási termékek – két hullámban – a rendszerek legjobb funkciói a munkafolyamatok szerepkör-alapú optimalizálásán keresztül, a leginnovatívabb technológiai háttérrel a Microsoft Dynamics-ban kerülnek egyesítésre.

„Rendkívül megtisztelő és nagy elismerés számunkra ez a meghívás” – mondja Énekes Dániel az XAPT üzletfejlesztési és szolgáltatási igazgatója. „A Dynamics AX-ot világszerte 1800-an forgalmazzák, melyek közül 10 partnert választott a programba a Microsoft. Megerősítést ad számunkra, hogy nemzetközi viszonylatban is elismerésre méltó munkát végzünk az Axapta implementálásában és fejlesztésében. Számunkra és ügyfeleink számára is rendkívül hasznos ez az együttműködés a Microsofttal. A program keretében a Microsoft Dynamics AX implementálásra kerül egy ügyfelünknél még a nagyközönség számára elérhető piacra kibocsátás előtt, így a kibocsátás pilllanatában felkészülten tudjuk a piacra vinni a rendszert, valamint a korábbi verziókról való átállásokat is nagy szakértelemmel és hatékonysággal tudjuk elvégezni. Középtávú stratégiánk szempontjából kifejezetten előnyös számunkra, hogy részt vehetünk a Microsoft első Dynamics termékének a piacra vitelében és a Dynamics program első hulláma során betekintést kapunk a későbbiekben megvalósuló közös kóddal rendelkező Dynamics integrált ERP rendszer fejlesztésének folyamatába, melyhez tudjuk alakítani piaci tevékenységünket.”

„Hasznos tapasztalatokra tettünk szert már eddig is azzal, hogy közvetlen szakmai és személyes munkakapcsolatot alakítottunk ki az Dynamics AX vezető fejlesztőivel” – mondja Árendás Bence, az XAPT fejlesztési igazgatója. „Büszkék vagyunk arra, hogy a világ vezető szoftvertechnológiai cége partnereként dolgozhatunk és elismerik munkánkat, sőt számítanak a szakértelmünkre. A Dynamics program keretében a Microsoft kifejezetten fókuszál termékeinek még szorosabb integrálására, melyre jó példa a Dynamics AX-nak a .NET 2.0-val és a SharePoint technológiával történő integrációja. A Microsoft a napokban jelentette be, hogy a .NET rendszerének a következő, 3.0-ás generációja integrált adatkezelésre lesz képes. Az Axapta jelenleg is a legmodernebb technológiával rendelkezik a vállalatirányítási piacon, kifejezetten az integrált adatkezelése révén, azonban a .NET 3.0 –hoz kapcsolódó bejelentés és az Axapta felépítése lehetővé teszi a rendszer fejlesztőeszközének és nyelvének az X++-nak a CLR (Common Language Runtime) alá történő implementálását, mellyel a Microsoft megteremeti a Dynamics rendszerek technológiai alapjait, kihasználva a teljes .NET környezet által nyújtott további előnyöket.”Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

montblanc_star_legacy_pic_01
Device offers wireless printing without a router and mobile print functionality with Apple AirPrint, Google Cloud Print, Mopria and Android support.
p30_pro_eisa

SmartPhone

A Huawei P30 Pro lett az idei év legjobb okostelefonja

2019. augusztus 22. csütörtök
lg_thinq_amazon_01

Smart home

Az LG háztartási gépei bevásárolnak helyetted online

2019. augusztus 22. csütörtök
klíma az irodában

Office

Hogyan állítsuk be a klímát az irodában

2019. augusztus 21. szerda

Dotkom

YouTube előfizetés

Digitális oktatás

YouTube Music előfizetés diákkedvezménnyel

2019. augusztus 19. hétfő
maxresdefault-1

Dotkom

A Huawei bemutatta saját operációs rendszerét

2019. augusztus 11. vasárnap
maxresdefault

Dotkom

A Vodafone beindította a jövő szenzorhálózatát

2019. augusztus 7. szerda
psd2 blockbenpay
adesso magyar iroda

Dotkom

Képviseletet nyit az adesso Magyarországon

2019. augusztus 5. hétfő