Connect with us

Hirdetés

technokrata

Megjelent a szélesképernyős Acer TravelMate 2100 notebook

Laptop

Megjelent a szélesképernyős Acer TravelMate 2100 notebook

Az Acer TravelMate 2100-as sorozat teljes, integrált multimédia-képességekkel, 15,4”-os szélesképernyővel és hosszú akkumulátor-üzemidővel rendelkezik.

Az Acer TravelMate 2100 notebookok 2.80 GHz-es Intel Celeron processzort használnak 128 KB L2 gyorsítótárral, és (konfigurációtól függően) integrált DVD/CD-RW vagy DVD-Dual meghajtóval. Az 256 MB DDR333 rendszermemória 2 GB-ig bővíthető, az ATA/100 merevlemez pedig legalább 30 GB-os.

A fényes, 15,4”-os, szélesképernyős, TFT aktív mátrix kijelző 1280×800 képpont felbontású, az integrált ATI Mobility Radeon 9000 IGP grafikus lapkakészlet vezérli 64 MB osztott DDR memóriával – Microsoft DirectX 8.1 és MPEG-2/DVD lejátszás hardveres támogatásával. A TravelMate 2100 notebookok támogatják a DualView technológiát, ami lehetővé teszi az LCD-kijelző és egy külső CRT képernyő egyidejű használatát. A TravelMate 2100 teljeskörű audioképességekkel rendelkezik – Sound Blaster Pro és MS Sound-kompatibilis audiorendszere és két beépített hangszórója révén.

A TravelMate 2100 notebookokat úgy alakították ki, hogy folyamatosan segítségére tudjanak lenni sokat utazó felhasználóiknak, és a csatlakoztathatósághoz minden feltétellel rendelkezzenek: fax/modem, hálózati kapcsolat és lítium-ion akkumulátor (2 óra hálózattól független üzemidővel) egy olyan notebookban, mely csupán 3,6 kg-ot nyom (15,4”-os szélesképernyős kijelzővel). Az Acer TravelMate 2100 a csatlakoztathatósági lehetőségek teljes tárházát kínálja: V.92 56 Kbps fax/modem és integrált 10/100Mbps Fast Ethernet kártya. A vezeték nélküli IEEE 802.11b/g kapcsolat egyes modelleken választható. Minden notebook a bemeneti/kimeneti csatlakozók széles választékával rendelkezik, beleértve a párhuzamos, a négy USB 2.0, az infravörös (FIR), a mikrofon és a fejhallgató csatlakozót. Az Acer TravelMate 2100 modelleket felszerelték egy VGA csatlakozóval (külső képernyőhöz) és egy 32 bit PCMCIA CardBus bővítőhellyel (két Type II vagy egy Type III).

Az Acer TravelMate 2100 notebookok előtelepített Microsoft Windows XP Home vagy Professional Edition operációs rendszert és egyéb szoftvereket használnak, beleértve sok olyan alkalmazást, mely segít a rendszer beállításában (Acer Notebook Manager, Acer Launch Manager). Az Adobe Acrobat Reader, a Norton Antivirus, a CyberLink PowerDVD és az NTI CD Maker (CD- vagy DVD-íráshoz) pedig segíti a notebook használatát.

Minden Acer notebookhoz 1 év nemzetközi utazógarancia tartozik, mely a notebook véletlen sérülését is lefedő AcerAdvantage szolgáltatással kiterjeszthető 3 évre.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés