Connect with us

Hirdetés

technokrata

EtherPower II 10/100: asztali Fast Ethernet adapterek az SMC-től

Laptop

EtherPower II 10/100: asztali Fast Ethernet adapterek az SMC-től

Az igen széles körben használható asztali Fast Ethernet adapterek akár 100 Mbps-os adatátviteli sebességre képesek; emellett még jópár hasznos és figyelemre méltó tulajdonsággal rendelkeznek.

A mindkét vonali sebességen duplex üzemmód megkettőzi az eszközzel használható sávszélességet. Ezen SMC kártyák képesek 32-bites bus-master üzemmódra, illetve áteresztőképességük maximális a SimulTasking és Programmable InterPacket Gap funkciók révén.

Egy-egy hardvereszköz nem megfelelő tervezése nagyon leterhelheti a processzort – ez azonban nem fordulhat elő az SMC asztali Fast Ethernet adaptereivel, amelyek a Transmit Chaining és Preemptive Interrupt funkciók révén minimális mértékben terhelik le a CPU-t. Emellett többféle média-interfésszel rendelkezik illetve automatikus sebesség-egyeztetésű (Auto-negotiation) portokkal is bír. Telepítése könnyű, hiszen a plug-and-play elven alapszik.

Az SMC9432TX/MP és az SMC9432BTX típusú adaptereken link aktivitást jelző LED-ek is találhatók, ezek képesek mind a 10 Mbps, mind a 100 Mbps adatáviteli sebességet is kijelezni. Az eszközök (típustól függően) 10BASE-T, 100BASE-TX (RJ-45), 10BASE-2 (BNC), 100BASE-FX (SC) vagy 100BASE-FX (VF-45) csatlakozóval rendelkezhetnek.

A következő rendszerek alatt működőképesek az asztali Fast Ethernet adapterek: Windows 3.x, WFW 3.x, 9x/ME/NT/2000, Dos (NDIS2, ODI, Packet), OS/2, Novell Netware 3.12, 4.x, 5.0, Linux 2.035, vagy későbbi verzió, Sco Unix 5.x, vagy későbbi verzió, Unixware 2 vagy 7, MacOS 8.0, vagy későbbi verzió, SUN SolarisV.8 x, Banyan Vines Client, IBM LAN Server.

Fizikai paraméterek: 5,4×12 cm.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés