Connect with us

Hirdetés

technokrata

Letölthető a Windows Media Player 10

Laptop

Letölthető a Windows Media Player 10

A médialejátszó legújabb verzióját a Windows XP SP2-ből ˝mentették ki˝.

A Windows Media Player legújabb, 10-es (9.00.00.3409) verzióját ügyes kezű programozók ˝mentették ki˝ a készülő Windows XP SP2 #2126-os build verziójából. A benne található fejlesztésekről, esetleges újdonságairól jelenleg csak annyit tudunk, ami a kezelőfelület változásaiból látható.

Felmerül a kérdés, hogy miért hívjuk 10-es verziónak, ha belső verziószáma 9-essel kezdődik. Voltaképpen csak azért, mert a telepítője is így hívja, miközben belső verziószáma magasabb, mint a jelenleg hivatalosan elérhető 9.00.00.3075. Mindazonáltal könnyen lehet, hogy a végleges verzió továbbra is a 9-es verziószámot viseli majd.

A Microsoft a 2004-es Nemzetközi Szórakoztatóelektronikai Vásáron (CES) jelentette be, hogy a szórakoztató elektronikai eszközökben a Windows Media technológia támogatottsága a 2003-as CES óta 150 százalékkal növekedett, így már több mint 500 eszköz támogatja a Windows Media formátumokat. Ezek az új eszközök növelik a Windows Media technológiát támogató felhasználók számára elérhető választékot. A vezető szórakoztatóelektronikai gyártók új hordozható zenelejátszóival tovább növekszik a világon a legnagyobb számban használt biztonságos digitális zenei technológiát alkalmazó eszközök száma, így összesen 4 milliónál is több eszköz támogatja a Windows Media Audio (WMA) formátumot és a Windows Media digitális tartalomvédelmi technológiát. Ezen kívül az Apex Digital Inc., a KiSS Technology és a Malata North America a mai napon bejelentette a Windows Media Video (WMV 9) technológiát elsőként támogató DVD-lejátszókat, valamint a Sand Video Inc. es a Sigma Designs Inc. lapkagyártók bejelentették a nagy felbontású WMV 9 formátumot támogató új lapkáikat. Ezek az új eszközök és lapkák óriási mennyiségű tartalmat tesznek élvezhetővé a vásárlók számára a különféle otthoni és hordozható eszközökön.

Az itt bemutatott Windows Media Player 10 egyelőre nem hivatalosan megjelent verzió, így a Microsoft semmiféle támogatást nem nyújt hozzá.

Tovább
Hirdetés

Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés