Connect with us

technokrata

Ingyenesen letölthető a Microsoft Windows SharePoint Services

Laptop

Ingyenesen letölthető a Microsoft Windows SharePoint Services

A Microsoft forgalomba hozta a file-megosztási és a csoportmunka-technológia új generációját, amelynek segítségével az informatikusok jobban kordában tarthatják az intranet bonyolultságát és költségeit.

A Windows SharePoint Services egy webes csoportmunka-környezet, amely a Microsoft .NET-keretrendszer kivételesen megbízható és jól felügyelhető platformjára épül. A Windows SharePoint Services birtokában elég egy webböngésző, hogy a felhasználók olyan virtuális munkaterületeket hozzanak létre és használjanak, ahol módjuk nyílik dokumentumoknak, vitafórumoknak, listáknak, körkérdéseknek és más fontos járulékos információknak, például a csoporttagok állapotának és jelenlétének a kezelésére.

A Microsoft Office SharePoint Portal Server 2003 bővíti a Windows SharePoint Services szolgáltatásainak körét: rendszerezési, indexelési és felügyeleti eszközöket biztosít a SharePoint alapú helyekhez, valamint lehetővé teszi az egyes helyeken rögzített információknak a szervezet egésze számára való közzétételét. A Microsoft Office SharePoint Portal Server 2003 révén személyek szerint is irányíthatók az információk: kiválasztható a célközönség, valamint a személyes és a vállalati szükségletekhez való hozzáigazításra használható eszközöket is tartalmaz. A webkijelzők és az XML alapú nézetek segítségével rugalmas és robusztus alkalmazásintegrációra ad módot, a webszolgáltatások pedig bővíthető felhasználói felületen keresztül érhetők el.

Az Office SharePoint Portal Server 2003 következő kiadása része lesz a Microsoft Office Rendszernek. Az új termék sokkal szélesebb körű értékeket nyújt az ügyfeleknek és a partnereknek, egy olyan sokoldalú, ügyfél-kiszolgáló alapú, XML-kompatibilis megoldás formájában, amely összeköti egymással az embereket, a csoportokat és a vállalatokat.

Javuló platformszolgáltatások, egyszerűbb rendszer, csökkenő költségek

Az informatikusok egyre nagyobb mértékben kénytelenek szembesülni a webes csoportmunka iránti igénnyel, ami az intranetes webhelyek kezelhetetlen elburjánzásához, növekvő költségekhez, és a rendszerek bonyolultabbá válásához vezet. A Windows SharePoint Services kielégíti az informatikusok körében az integrált, a költségeket és a bonyolultságot csökkentő platform iránt jelentkező szükségletet. Optimális egyensúlyt teremt a felhasználók számára nyújtott zavartalan, önkiszolgáló használati lehetőségek, valamint a skálázható, bővíthető és nagy teljesítményű felügyeleti környezet között, amely sokféle funkcióval van felruházva (például kvóták, tartalomzárolás, a helyek korának automatikus kezelése, más néven életciklus-kezelés stb.).

A Windows SharePoint Services mostantól külön ellenszolgáltatás nélkül letölthető a Windows Server 2003 vásárlói számára.

Tovább
Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom