Connect with us

Hirdetés

technokrata

Stílusos Samsung Galaxy Tab S6 Lite táblagép alkotáshoz, tanuláshoz és kikapcsolódáshoz

galaxy

Kütyük

Stílusos Samsung Galaxy Tab S6 Lite táblagép alkotáshoz, tanuláshoz és kikapcsolódáshoz

Stílusos Samsung Galaxy Tab S6 Lite táblagép alkotáshoz, tanuláshoz és kikapcsolódáshoz

A Samsung bemutatja legújabb stílusos és elérhető árú táblagépét, a munkához és kikapcsolódáshoz tervezett Galaxy Tab S6 Lite-ot.

Nagyméretű kijelzőjével, vékony és kompakt kialakításával és a megújult S Pennel ideális akár jegyzeteléshez és kényelmes tartalomfogyasztáshoz is.

„A mindennapi élet egyre zsúfoltabbá válhat, párhuzamosan azzal, ahogy a rugalmas munkavégzés összefonódik magánélettel. A felhasználóknak egy sokoldalú eszközre van szüksége, amely zökkenőmentesen illeszkedik ehhez az életstílushoz. Az új S Pennel érkező Galaxy Tab S6 Lite a legújabb technológiákkal segíti az élet rendszerezését, több feladat párhuzamos elvégzését és a különféle ötletek feljegyzését is, így biztosítja, hogy minél több idő maradjon a felhasználók számára fontos dolgokra.”

– mondta el Woncheol Chai, a Samsung mobilkommunikációs üzletágának alelnöke és termékstratégiai csapatának vezetője.

Több alkotás, kevesebb stressz az újratervezett S Pennel

Legyen szó munkáról, tanulásról vagy otthoni kikapcsolódásról, a megújult S Pennel még egyszerűbb a jegyzetelés és a különböző feladatok párhuzamos elvégzése. Az újratervezett S Pent a gyakorlatban éppen olyan egyszerű és kényelmes használni, mint egy hagyományos ceruzát. A könnyű, 7,03 grammos eszköz még rövidebb késleltetési ideje és 0,7 milliméteres hegye nagyfokú pontosságot tesz lehetővé írás és rajzolás közben is. Az ötletek felírása után az S Pen mágnessel rögzíthető a tablet, vagy akár a tok oldalához, így minden helyzetben rendelkezésre áll, emellett akkumulátor nélkül működik, így használat közben nem merül le.

Az S Pen a Samsung Notes applikációval együtt pillanatok alatt gépelt szöveggé alakítja a kézírást. A címkék használatával egyszerűvé válik a keresés és kategorizálás, a kiemelés funkció a fontos információkat teszi hangsúlyosabbá, míg a beépített zoom akár 300 százalékos nagyítás biztosít. A jegyzetek könnyedén exportálhatók PDF, JPEG kép, szöveges fájl, vagy Microsoft Word dokumentum formátumba.

Inspiráló kialakítás, amely nem hagy cserben

A Galaxy Tab S6 Lite vékony kávájú, 10,4 colos képernyője lenyűgözően széles megjelenítést nyújt. A könnyű és kompakt kialakítású táblagép megfelelő eszköz a párhuzamos feladatok elvégzéséhez, a jegyzeteléshez, valamint videós és filmes tartalmak megtekintéséhez is. A Galaxy Tab S6 Lite legújabb verziójú, nagyobb tabletkijelzőkre optimalizált, intuitív vizuális One UI kezelőfelülete és egyszerűsített navigációja még kényelmesebb alkalmazásváltást tesz lehetővé, így mindig kéznél van a megfelelő applikáció.

A stílusos és nagy teljesítményű Galaxy Tab S6 Lite, a hozzá tartozó S Pen, és az opcionálisan elérhető Book Cover tok két színben; Oxford Szürke és Angóra Kék árnyalatokban érhető el.

Továbbfejlesztett szórakoztatás

A Galaxy Tab S6 Lite tele van hasznos és szórakoztató okosmegoldásokkal, amelyekkel a zenehallgatás, a streamelés, az online vásárlás és a barátokkal való kapcsolattartás is könnyebb. A Galaxy Tab S6 Lite két AKG hangszórója Dolby Atmos 3D hangzással kiemelkedő élményt biztosít, legyen szó akár YouTube videókról, egy sorozat legújabb részéről vagy a felhasználók kedvenc zenéiről.

A Samsung együttműködik többek között a YouTube és a Spotify csapatával is, így a felhasználók még többet hozhatnak ki kedvenc alkalmazásaikból Galaxy eszközükön. Az új Galaxy Tab S6 Lite készülékeken négy hónapig ingyenesen érhető el a YouTube Premium, ezzel reklámok nélkül, akár letöltve, offline is elérhető minden videó, valamint a YouTube Music zenei alkalmazás és a YouTube Kids. A Spotify teljesen belesimul a Galaxy Tab S6 kezelőfelületébe, amelyen keresztül a felhasználók kereshetnek zenéket vagy podcastokat és akár ébresztőként is beállíthatják a kedvenc számukat. A táblagép vezeték nélkül csatlakozik az otthoni hangrendszerhez, így a legjobb Spotify lejátszási listát egy másik eszközön vagy hangszórón is megszólaltathatják és vezérelhetik a felhasználók.

Galaxy élmények otthon is

A Galaxy Tab S6 Lite-tal az otthoni ökoszisztéma középpontjában a mindennapok hatékonyabban és rendezetten telhetnek. A tableten a Samsung-fiókkal fogadhatók hívások és elérhetők a szöveges üzenetek, akkor is, ha a telefon nincs a közelben, a Google Duo videóhívásokkal pedig könnyebb a kapcsolattartás a barátokkal és hozzátartozókkal. A továbbfejlesztett Daily Board kijelzőn a felhasználók irányíthatják a zenelejátszót, ellenőrizhetik a naptárjukat, az időjárás-előrejelzést és jegyzetelhetnek is. Az új Bixby funkciók, mint például a Bixby Voice, Bixby Vision vagy a Bixby Rutinok tovább növelik a hatékonyságot és segítik a munka utáni lazítást is.

A Galaxy Tab S6 Lite-ot az egész család használhatja. A Samsung Kids alkalmazással a szülők beállíthatják a napi játékidőt, lezárhatnak egyes alkalmazásokat és biztonságosan vezethetik be a gyerekeket a digitális világba, egyedi, izgalmas játékokkal és tanulást segítő appokkal.

A Samsung Galaxy Tab S6 Lite Magyarországon május 1. és 14 között előrendelhető lesz. A promócióban résztvevő előrendelők egy Book Cover tokot kaphatnak a készülékük mellé. A Samsung Galaxy Tab S6 Lite ájus 15-től kerül a boltokba, 144.990 (Wi-Fi verzió) és 169.990 (Wi-Fi + LTE verzió) Ft-os ajánlott fogyasztói áron.

A Galaxy Tab S6 Lite-ról további információ a https://news.samsung.com/global/create-learn-and-relax-with-the-stylish-galaxy-tab-s6-lite weboldalon érhető el.

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés